Konstantin är en mycket trevlig och professionell ung mäklare. Han är tydlig, transparent, engagerad och mycket noggrann i sitt arbete, vilket skapar stort förtroende genom hela processen. Jag kan varmt och starkt rekommendera honom till alla som söker en seriös och kunnig mäklare.
Konstantin Åström
Konstantin Åström är mäklare på Fastighetsbyrån Kista
.Konstantin Åström har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Konstantin Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.9. Konstantin Åström har haft 28 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
145 omdömen om Konstantin Åström
Konstantin är mycket trevlig och engagerad utan att vara påträngande. Våra förväntningar var att få ett relativt snabbt avslut till ett acceptabelt pris på en trög marknad. Vi gick i säljtankar för två år sedan och fick kontakt med Konstantin. Han gjorde ett hembesök och beskrev detaljerat en tänkt försäljningsprocess för oss. Efter att ha övervägt en försäljning konstaterade vi att vi inte var redo än. Konstantin försökte inte övertala oss utan önskade oss välkomna åter när vi kände oss mogna att sälja. I början av året...
Väldigt engagerad och hjälpsam mäklare med bra kommunikation och professionellt bemötande.kan absolut rekommendera mäklaren vidare.
Mycket driven och pålitlig person önskar honom all lycka
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Konstantin Åström på Fastighetsbyrån i Kista. Han har varit professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Konstantin har visat god kunskap om marknaden och varit tydlig i sin kommunikation, vilket gjorde att jag kände mig trygg i varje steg. Han var alltid tillgänglig för frågor och återkopplade snabbt, något som verkligen uppskattades. Dessutom upplevde jag att han var lyhörd för mina behov och gav ärliga råd snarare än att bara försöka driva igenom...
Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt av Konstantin Åström på Fastighetsbyrån. Redan från första kontakten upplevde jag honom som engagerad, tydlig och lätt att kommunicera med. Han tog sig tid att svara på alla frågor och såg till att jag kände mig trygg genom hela processen.
Jättebra mäklare! Svarade alltid superfort på mina frågor och gjorde affären väldigt smidig. Rekommenderas!
Tack för en bra affär! Konstantin var alltid tillgänglig och gjorde att allt kändes enkelt och tryggt. Mycket bra kommunikation och proffsig service.
Konstantin var genom hela processen mycket professionell, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Jag blev bemött på ett seriöst och förtroendeingivande sätt från första kontakt till kontraktsskrivning. Mina förväntningar var en smidig, transparent och effektiv affär, vilket han levde upp till fullt ut. Han var strukturerad, höll hög tempo i processen och säkerställde att alla detaljer var på plats. Sammanfattningsvis en mycket positiv upplevelse. Konstantin inger trygghet och levererar med hög kvalitet genom hela köpet av bostaden på Kista.