Trevlig, bra bemötande, hon tog reda på saker vi frågade om
Linnéa Friberg
Linnéa Friberg är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Linnéa Friberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Linnéa Friberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.7. Linnéa Friberg har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
21 omdömen om Linnéa Friberg
Vi hittade vårt kommande boende på "På Gång" hos Fastighetsbyrån. Efter det tog vi kontakt med Linnéa som kunde anpassa en visning efter vårat behov som småbarnsföräldrar utanför kontorstider. Linnéa välkomnade och hjälpa oss att få svar på alla frågor samt hålla snabb och god kontakt med säljarna under hela processen som ledde till en överenskommelse otroligt fort. Vi skulle absolut rekommendera Linnéa som mäklare med sitt goda bemötande och flexibilitet gällande att anpassa sig efter kunderna.
Fantastiskt bemötande och en snabb, smidig och effektiv hantering genom hela processen. Jag blev positivt överraskad över hur enkelt allt gick och hur bra hela upplevelsen kändes från början till slut!
Fantastisk mäklare med härlig energi! Redan från första kontakten var Linnea oerhört lyhörd och tillmötesgående. Hon tog sig tid att förstå mina behov och önskemål, vilket skapade en trygghet. Även mycket kunnig inom sitt område och kunde svara på alla mina frågor på ett tydligt och informativt sätt. Hela hennes arbete genomsyrades av professionalitet. I tuffa tider lyckades Linnea sälja huset snabbt och smidigt. Hon var alltid lätt att få tag på under processen och återkopplade snabbt. Jag är mer än nöjd med samarbetet...
Professionellt, vänligt, lugnt, och sakligt bemötande. Kändes tryggt att ha hennes hjälp vid försäljningen.
Hon förklarade varje steg i processen
Linnéa tog hand om oss från dag 1, och gjorde hela proceduren till en lättsam och rolig upplevelse.
Tillgänglig, smidig & professionell! Mycket nöjd med vårt val av mäklare. Rekommenderas starkt!
Mycket trevligt bemötande! Lyhörd och uppmärksam och bra på att återkoppla!
Engagerad och kommunikativ, inte rädd för att hugga i. Rak och tydlig. Finns viss utvecklingspotential vad gäller uthållighet i affärens slutskede för att verkligen få ut bästa pris. Summerat är vi nöjda med Linneas arbete med att sälja fastigheten i ett mycket svårt marknadsläge.