Noggrann och professionell, väldigt duktig mäklare!
Sofia Bergström
Sofia Bergström är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Sofia Bergström har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Sofia Bergström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 360 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Bergström har haft 41 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
360 omdömen om Sofia Bergström
Sofia är kunnig, pålitlig, trygg och hjälpsam. Trevligt bemötande och alla kontakter gick smidigt och bra.
Sofia har varit fantastisk hela vägen. Vi letade länge efter nytt boende och vi upplevde att hon och kollegorna verkligen hade oss i tankarna inför stundande objekt. Vi har uppskattat henne från början till kontraktskrivning. 10/10 helt klart!
Sofia was reactive and easily reachable when needed. She took the time to explain how everything worked step by step. I felt supported by Sofia through the whole process.
Sofia är en klippa. På 18 dagar hjälpte hon oss att genomföra en bostadsaffär på ett så pass smidigt och lyckat sätt som vi inte ens vågat drömma om på förhand. Kunnig och lyhörd som skänker ett lugn inför en process som annars kan förknippas med stress och oro. Rekommenderas varmt.
Professionell och trevilgt bemötande, vi kände att vi fick all information vi behövde.
Skicklig och inlyssnande. Gjorde det lilla extra!
Vi har både köpt och sålt bostad med Sofias hjälp och har bara bra saker att säga om henne. Hon svarar alltid snabbt, är professionell och erfaren och är dessutom en otroligt varm och fin person.
She was always available and helpful trough the process.
Fick en mycket bra upplevelse med tips om bostad och snabb återkoppling. Rekommenderar starkt.