Mycket aktiv och hjälpsam, full poäng!
Jesper Gelin
Jesper Gelin är mäklare på Fastighetsbyrån Kumla
.Jesper Gelin har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Jesper Gelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.8. Jesper Gelin har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
192 omdömen om Jesper Gelin
Jesper är lyhörd och duktig på att informera löpande. Hela upplevelsen med försäljningen har känts bra tack vare Jesper
Mycket hjälp till även oss som köpare, mycket bra kundbemötande och vägeledning. Tips med banker.
Oerhört trevlig och gjorde processen smidig och trygg! Tillmötesgående och hjälpsam för båda parter. Skulle definitivt anlita Jesper igen i framtida bostadsaffärer!
Jesper best maklare👍👍👍👍👍👍
Hej Han är den bästa experten inom sitt område. Vi är oändligt tacksamma för hans arbete och hjälp. Mvh Nataliia Yakovets
Väldigt trevlig kille som såg till att allt gick smidigt. Man märkte att han var kunnig i de han jobbar med. Rekomenderar!
Perfekt samarbete. Mkt god kommunikation och bollplank.
Lättsam kille som alltid är positiv. Professionell och lätt att få tag på i telefon. Ringer alltid upp om han inte svarar.
Vi är nöjda jätte profesionelt