Madeleine Hjul

Madeleine Hjul

Madeleine Hjul är mäklare på Fastighetsbyrån Lindesberg

Madeleine Hjul har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Madeleine Hjul har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 309 omdömen med ett betyg på 4.9. Madeleine Hjul har haft 58 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

309 omdömen om Madeleine Hjul

Sedan starten hos Reco 2018
Kalle R
Hällefors

Vi kan varmt rekommendera Madde! Min fru och jag köpte nyligen vårt fritidshus genom henne, och vi kunde inte vara nöjdare med hur allt har skötts. Från första visningen till slutgiltig kontraktsskrivning har hon varit helt fantastisk att samarbeta med.

Clary Christina B
Hällefors

Kunnig,snabb och saklig . Bra med att informera Om hur en försäljning går till.😊

Carl Michael B
Hällefors

Kunnig,snabb och saklig .Jättebra att informera om hur en försälning går till 😄

Ida A
Hällefors

Madde är kunnig, professionell, lättillgänglig och väldigt trevlig och lätt att ha att ha kontakt med. Som köpare har det alltid varit enkelt och roligt att ha med Madde att göra - både när det blivit affär och när det inte blivit affär. Kan varmt rekommendera Madde som mäklare!

Hjördis Ann-Sofi N

Toppen. Svarar snabbt på frågor. Hög tillgänglighet

Ulrike B
Hällefors

Allt fungerade jättebra. Alltid snabbt svar på frågar. Jättesympatiskt och flexibel.

Teppo Tapio K
Hällefors

Glad,vänlig och pratsam.Informerar kontinuerligt om läget kring husförsäljning och spekulanter.Professionell på ett lättsam sätt.

Celine Olivia E
Hällefors

Hon har varit fantastisk! Hon är hjälpsam, informativ och väldigt kunnig på allt som har med bostadsköp att göra! Hon svarar även snabbt på frågor som vi ställt över sms/mail vilket är toppen. Vi är otroligt nöjda att ha Madeleine som mäklare :)

Ann W
Grythyttan

Trevlig, professionell och varm

Melinda E
Grythyttan

Madeleine Hjul är inte vilken mäklare som helst. Hon gör alltid det där lilla extra för sina kunder. Och bemöter en alltid på ett trevligt ödmjukt och varmt sätt. Jag har bara bra erfarenheter av henne då jag haft Madeleine när jag köpte huset jag nu säljer och hon sålde även mitt föräldrahem. Mina förväntningar var riktigt höga för att jag vet att hon alltid lever upp till dem då hon levererar på topp och gör sitt bästa för både köpare och säljare. Hon är den mest kunniga mäklaren som alltid är väl påläst, svarar på ens...