Sara Nilsson

Sara Nilsson

Sara Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lindesberg

Sara Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Sara Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.7. Sara Nilsson har haft 15 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

197 omdömen om Sara Nilsson

Sedan starten hos Reco 2016
Camilla H
Guldsmedshyttan

Sara har ett glatt o positivt sätt är tillmötesgående hon är intresserad och återkommer snabbt med svar på frågor är så nöjd med att vi tog Sara som mäklare då allt kändes bra o flöt på o var smidigt rekommenderar henne till andra

Amanda G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Kopparberg

Sara är en väldigt bra och tillmötesgående mäklare. Då detta är den första bostadsrätten jag köpt så hade jag många frågor och hon har hjälpt mig att svara eller ta reda på dem både före, medan och efter köp Framför allt har hon varit behjälplig att få fram en nyckel till förrådet som stod olåst innan jag skrev på avtalet då saker som skulle köpas med bostadsrätten fanns där i. Hon hjälpte mig även då jag upptäckte att luftvärmepumpen var trasig i bostadsrätten och vi kunde tillsammans med säljaren besluta oss om en ersättning...

Stefan A
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Sara gav alltid snabba svar på våra frågor och hade ordning och reda på allt genom hela processen. Hon var flexibel med tider och försåg oss snabbt med de dokument som behövdes eller som vi efterfrågade i processen.

Mattias W
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Sara hjälpte mig att sälja mitt fritidshus och att få det sålt var nog inte ett svårt uppdrag i sig. Däremot uppskattade jag mycket Saras positiva attityd och proffsighet i de praktiska göromålen. Vidare var Sara tillgänglig och hjälpsam i alla lägen och jag upplevde henne snarare som en vän än bara en kontraktsbunden mäklare. Fotografen tog fina bilder, slutpriset blev bra och processen gick relativt snabbt.

Laura A
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Väldigt engagerad och kunnig. Alltid snabb att svara tillbaka och professionell.

Lena Susanne B
Kopparberg - Bångbro

Sara är alltid glad, positiv, trevlig med ett bra bemötande och kunnig. Hon har valt rätt yrke.

Karolina F
Lindesberg - Stadsskogen

Trevlig, enkel, smidig och proffsig. Jag rekommenderar Sara till alla som frågar.

Karolina W
Lindesberg - Stadsskogen

Otroligt enkelt och smidigt att ha Sara som mäklare. Hon är otrolig!

Christian L
Storå

Tyckte att allt fungerade bra med Sara. Hon är trevlig och lätt att ha och göra med.

Tarlan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Lindesberg - Hagaberg

Hon är trevlig , hjälpsamma och expert på sitt jobb.