Mycket proffsig, trevlig och bra på att återkoppla och kommunicera. Kunde kanske vara lite mer ”på”.
Amanda Bergman
Amanda Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Amanda Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Amanda Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Bergman har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
114 omdömen om Amanda Bergman
Tydlig, kunnig och mycket trevligt bemötande
Amanda har varit både lyhörd för våra behov och bemötte oss mycket professionellt. Försäljningen gick smidigt och snabbt.
Fungerade väldigt bra hela resan till försäljning av bostad!
Amanda har varit informativ, flexibel och kunnig.
Hon är i särklass den bästa mäklaren jag har haft att göra med. Lätt att prata med och förstå. Rak på sak,det gillar jag. Pigg och glad. Och lätt att få kontakt med vid frågor. Hon får 10 points!!
Fick bra kontakt och upplevde ett bra bemötande.
Amanda har varit ett enormt bra stöd för oss. Alltid lätt att få kontakt med och alltid positiv. Hon har peppat och eldat på oss när det har behövts. Våra förväntningar var just det vi fick; snabb, tillgänglig, kunnig och alltid superpositiv. Vi hade nog inte kunnat få en mäklare som passat oss bättre.
Mycket goda och alltid tillgänglig.
Riktigt nöjd med Amanda! Hon har varit proffesionellt men ändå lättsam och enkel att ha kontakt med. Alltid snabb på att svara och har hållit mig uppdaterad hela vägen. Kan verkligen rekommendera henne!