Elaine Mürgas
Elaine Mürgas är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Elaine Mürgas har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Elaine Mürgas har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.9. Elaine Mürgas har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
195 omdömen om Elaine Mürgas
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sin lägenhet med hjälp av Elaine Mürgas en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Elaine sold the apartment with hidden failures I am still dealing with. One of the members of my new building association had the same problem with her. She was the sweetest person until I signed the contract, the minute after she became unavailable. If you want to buy with her I recommend you do a "besiktning" or buy somewhere else.
sålde sin lägenhet med hjälp av Elaine Mürgas en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Vi är väldigt nöjda med Elaine.
Vi hade inte planerat att välja mäklare och starta processen så snabbt men Elaine gav ett trevligt och professionellt intryck såväl som att hon kommunicerade rakt och tydligt.
Hon har varit företagsam och kvick på att både dra i saker och återkoppla, vilket varit uppskattat. -
Elaine is a seasoned professional in the Real estate Market, she took our case in a rough period the real estate market was going through. She supported us in every step and closed the deal exceptionally.
Highly recommended Representative in the industry.
. -
Elaine hjälpte min man och mig att köpa en lägenhet i Hyllie. Jag kontaktade Elaline om att ordna en visning av Hyllie Boulevard 2G, Elaine var snabb med att återkomma till mig med att ordna en lämplig tidpunkt för att se lägenheten. Hon gav oss all information vi behövde och när vi bestämde oss för att bjuda på lägenheten höll hon oss informerade om processen varje steg på vägen. När det var dags att träffa säljaren för att skriva under kontrakten, lugnade hon oss alla och såg till att processen var smidig och att hon var väldigt öppen, vänlig och professionell. Jag skulle definitivt rekommendera henne till alla som vill köpa eller sälja fastigheter. Och om jag och min man om några år bestämmer oss för att flytta till en annan lägenhet eller ett annat hus, hoppas jag att Elaine kommer att kunna hjälpa oss.
Elaine Mürgas har bemött mig på en utomordentligt vis. Hon är trevlig, varm och inkännande. Hon är väldigt kunnig så att en kan känna sig trygg att hon har koll på läget, och framför allt så kämpar hon för dig som kund för att du ska få de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. Jag träffade Elaine på en visning och fick direkt en positiv känsla. Det kändes också tryggt att jag jag som köpare kunde slappna av i att veta att hon skulle bemöta intressenter på ett välkomnande sätt. Jag rekommenderar Elaine Mürgas till alla som behöver en mäklare i Malmö.
Vi var jättenöjda med Elaine under vårt lägenhetsköp. Hon var genuin och bemötte oss på ett sätt som fick oss att känna förtroende direkt. Vi kunde vara väldigt öppna med hur vår situation såg ut och upplevde att hon stod på både vår och säljaren sida och gjorde allt hon kunde för att det skulle bli så bra som möjligt för båda parter.
Vi kände verkligen att Elaine värnade om oss som köpare och ledde oss igenom ett snabbt och smidigt köp! -
Elaine har varit professionell, lyssnande och en bra samtalspartner från första kontakt hela vägen till kontraktsskrivning. Jag är mycket nöjd!
Elaine är superproffsig, snabb och ärlig. Vi har uppskattat hennes driv i vår försäljning och hur hon marknadsfört vår lägenhet. Superhärlig!
Elaine är professionell, personlig och effektiv. Hennes erfarenhet upplevdes betryggande när vi sålde lägenhet i en osäker tid.
Rekommenderar Elaine starkt!! -
Elaine har varit guld under hela vår försäljning! Ett otroligt stöd som peppat och förklarat, hört av sig ofta och varit lätt att nå, kämpat för att vi ska få sålt på en skakig marknad. Personlig och supertrygg!