Mycket engagerad, en utmärkt mäklare. Kan varmt rekommendera henne.
Elaine Mürgas
Elaine Mürgas är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Elaine Mürgas har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Elaine Mürgas har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.9. Elaine Mürgas har haft 55 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
266 omdömen om Elaine Mürgas
snabb, proffsig. Vi är nöjda.
Engagerad och erfaren. Jag kan varmt rekommendera Elaine!
Alltid trevlig och hjälpsam i kontakten. Personlig men professionell. Kan varmt rekommendera Elaine!
Proffsig, kunnig och ärlig mäklare som tryggt ledde oss genom hela affären.
Väldigt stöttande, härligt tålamod och proffsig mäklare! Tack för hjälpen!
Första intrycket var positivt. Verbala priset som angavs skiljde sig från skriftliga avtalet. Det missades av mig som kund vid digital signering men litade på den information jag fått. Bokning av stylist blev fel 2 gånger. Fel år och datum Slutpriset var 11% under mäklarens utgångspris vilket är en stor missbedömning. Jag har inga andra erfarenheter av att sälja hus så jag kan bara bedöma denna erfarenheten. Om jag skall sälja igen kommer jag prova lyckan med en annan mäklare
Mycket positivt! Snabb i kontakten, trevlig och påläst
Elaine är professionell på sitt jobb, super trevligt och hon är bäst!!
hon är mycket professionell och har gjort ett bra jobb hela vägen. vi känner oss bekväma och nöjda med allt. Hun är fantastisk mäklare underbar personlighet.