Annika Jernberg

Annika Jernberg

Annika Jernberg är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn

Annika Jernberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Annika Jernberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.9. Annika Jernberg har haft 12 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

33 omdömen om Annika Jernberg

Sedan starten hos Reco 2022
Marcus K
Köpte sitt hus med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Skanör

Trevligt bemötande, snabb och effektiv. Kontraktsskrivningen var över på en halvtimme till säljarens och vår glädje.

Svar från Annika Jernberg

Hej Marcus! Tack för att du upplevt allt positivt, effektivt och smidigt. Så ska det vara om du frågar mig =))

Lars E
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Skanör

Trevlig, ambitiös, kunnig, seriös, rak på sak ur en positiv synvinkel, rolig/positiv, behaglig/kändes bekvämt. Vi rekommenderar Annika!

Svar från Annika Jernberg

Stort tack Lars & Ingegerd för era fina ord. Det har varit en ren glädje att få träffa er båda och äran att få hjälpa er med ert hus =)

Susanne R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Hököpinge

Jag har blivit bra omhändertagen o Annika har varit mycket trevlig

Svar från Annika Jernberg

Tack själv Britt-Marie! Det har varit så trevligt att hjälpa dig och få träffa dig :)

Britt-Marie P
Almåsa

Annika Jernberg är en mycket skicklig och trevlig mäklare och jag kan varmt rekommendera henne.

Svar från Annika Jernberg

Tack Britt-Marie för dina fina ord, de gör mig glad och varm. i hjärtat=)

Sabiha K
Kulladal

Vi blev väldigt bra bemötta av Annika. Superbra och lyhörd mäklare som gav väldigt bra tips och råd samtidigt som vi fick ta besluten som passade oss bäst. Vi kunde inte vara mer nöjda med vår upplevelse med Annika under försäljningen av vår bostad!

Svar från Annika Jernberg

1000 tack Sabiha för ert fina omdöme. Det var ett sant nöje att träffa er och få samarbeta =)

Martin Å
Nya Bellevue

Annika hjälpte oss med försäljningen på ett personligt och engagerat sätt, vi kunde inte bli mer nöjda. Hon är lätt att kommunicera med och höll oss fortlöpande uppdaterade om vad som skedde i processen. Vi rekommenderar verkligen Fastighetsbyrån i allmänhet och Annika i synnerhet.

Svar från Annika Jernberg

Finaste ni. Det var en ren fröjd att kunna hjälpa er med denna försäljningen samt få glädjen att möta så härliga människor som ni=). Stort TACK!

Yada A
Lugnet

Min mäklare Annika var mycket duktig, flexibel, trevlig, hjälpsam. Hon är en underbar tjej..

Svar från Annika Jernberg

Tack Yada! Så gulligt att du tog dig tiden att skriva här och tack för de fina orden.

Elvira S
Davidshall

Vi träffade Annika på en lägenhetsvisning och föll direkt för hennes energi. När vi bestämde oss för att sätta igång med försäljningen av vår lägenheten var det snabba puckar och Annika tacklade situationen med flexibilitet och tydlighet. Annika gav oss realistiska förväntningar och lyssnade alltid till våra behov. Vi kände oss ständigt uppdaterade under hela processen och Annika var alltid enkel att få tag på. Tack för ett gott samarbete!

Svar från Annika Jernberg

1000 tack Elvira för din fina bedömning. Det har varit ett sant nöje att samarbeta med er på detta lätta och okomplicerade vis som det varit genom hela förmedlingen.

Jakob A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Davidshall

• positivt bemött • en tillmötesgående mäklare och det fick vi i Annika. • bra procces

Svar från Annika Jernberg

Så fint av er att skriva dessa orden. Tusen tack:))

Frano M
Lugnet

Bra bemött. Duktig och noggrann.

Svar från Annika Jernberg

Tack Frano för att du tog dig tiden att skriva dessa fina ord=)