Maria Tillgren
Maria Tillgren är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
.Maria Tillgren har varit registrerad mäklare sedan 2006-05. Maria Tillgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Tillgren har haft 18 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 153 Läs vad Maria Tillgren
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Tillgren en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Proffsig, sakligt, stor engagemang och positiv.
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Tillgren en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Super fint bemötande och hjälpsam
Maria är en fantastisk mäklare!
Trygg, lugn och mötte mig väl i all kommunikation.
Proffsig i alla situationer och jag är så nöjd med försäljningen av lägenheten.
Från början till slut!
Jag kan varmt rekommendera Maria som ditt val av mäklare. Ni kommer inte bli besvikna! -
Vi är mycket nöjda med Maria. Det är fjärde gången vi har kommit i kontakt med henne och det har varit en utmärkt arbetsinsats, särskilt i jämförelse med andra mäklare vi har mött.
Professionell och trevlig, lätt att samarbeta med.
Helt ok, trevlig. Men kändes nästan lite oengagerad ibland med att få in nya kunder till visning, men då jag bor i annan stad har vi endast haft telefon/mail kontakt så svårt att säga om det bara är fel uppfattning jag fått.
Blev besviken med slutpriset och att ett skambud accepterades och visades på hemnet utan att kolla med mig, så att nästa budgivare såklart också budade under utgångspris. -
köpte sitt hus med hjälp av Maria Tillgren en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Jag har haft förmånen av att träffa Maria där jag varit säljare såväl som köpare i samband med lägenheter. Utmärkt arbete från hennes sida i bägge fallen.
Peter B i Malmö -
Maria var från början direkt engagerad vilket skapade en tillförsikt hos oss och vi kände oss trygga genom processen.
Jag är mycket nöjd med Maria som mäklare. Kompetent, kunnig och tålmodig. Jag vill verkligen rekommendera henne till andra säljare/köpare!
Maria är trevlig, kunnig och tar en igenom säljprocessen på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Har bara positivt att säga om henne.