Therese Lagerfelt är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
.Therese Lagerfelt har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Therese Lagerfelt har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.8. Therese Lagerfelt har haft 36 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 20 Läs vad Therese Lagerfelt
2021-01-06Verifierad kund
mycket bra och trevlig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köpte sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn -
2020-12-09Verifierad kund
Seriös och kunnig mäklare!
Proffsigt intryck redan första mötet och det bekräftades under hela säljprocessen.sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn -
2020-11-20Verifierad kund
Vi köpte hus.
Lugn, samlad, inlyssnande, transparent och ansvarsfull. Lätt att ha att göra med.köpte sitt hus med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/LimhamnTack för ditt fina omdöme Andrea :) Jag hoppas verkligen att ni kommer trivas kanon i huset!
2020-11-16Verifierad kund
Köpte fastighet/villa via Therese och Fastighetsbyrån, ordning och reda, snabb i all kommunikation samt ett härligt okonstlat och behagligt bemötande
köpte sitt hus med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/LimhamnTack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme, och ett sånt fint omdöme, tack :) Jag hoppas att ni kommer trivas kanon i ert fina hus, och att ni blir kompisar med katten!
2020-11-12Verifierad kund
Mycket professionell och seriös mäklare. Ingav en trygghet och säkerhet och fick mig att känna delaktig under hela försäljningsprocessen av min lägenhet i västra hamnen. Rekommenderar alla som går i tankarna att sälja sin bostad att kontakta Therese.
/Kristiansålde sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/LimhamnÅh tusen tack Kristian för ditt fina omdöme! Det var så roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din fina bostad!
2020-10-26Verifierad kund
Jag har sålt en 1a i rörsjöstaden.
Jag och Therese har haft en jättefin kontakt från start och jag har känt att jag varit henne prioritet under denna resan.
Jag hade ett mål med min affär och Therese gav mig rekommendationer om hur jag skulle gå till väga för att nå det och vi lyckades med lite över målet och jag känner att jag varit i trygga händer.sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/LimhamnTack för ditt fina omdöme Sofia! Så roligt att hjälpa dig med försäljningen av din bostad :)
2020-10-17Verifierad kund
Är mycket nöjd både med bemötande och att alla mina förväntningarna Inför försäljning blev uppfyllda.
sålde sitt hus med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/LimhamnTack för ditt fina omdöme Biserka! Var så roligt att få hjälpa till med försäljningen av ditt hus!
2020-10-16Verifierad kund
Köpt lägenhet. Bra och snabb tillgänglighet hos mäklaren och trevligt bemötande.
2020-10-16Verifierad kund
Sålt en lägenhet i Malmö
Väldigt fint bemötande
Det blev väldigt bra hon gjorde en bra jobb
Theres var väldig duktig och hon utförde sitt jobb och väldigt bra bemötande mot oss/ migsålde sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn -
2020-10-14Verifierad kund
Sålde en lägenhet och är nöjd med försäljningen och mäklaren. Mäklaren var väldigt trevlig och professionell!
sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/LimhamnTack för ditt fina omdöme Tova! Andra gången vi jobbat ihop, lika roligt varje gång! Jag hoppas att det blir flera tillfällen och att ni trivs kanonbra i er nya bostad :)