Annika Jernberg

Annika Jernberg

Annika Jernberg är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn

Annika Jernberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Annika Jernberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.9. Annika Jernberg har haft 28 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

99 omdömen om Annika Jernberg

Sedan starten hos Reco 2022
Gent J
Köpte sitt hus med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Falsterbo

Vänligt, förtroendefullt och professionellt bemötande. Objektiv, påläst och kunnig i beskrivning av fastigheten, utan att hemfalla åt "klyschor". Tydlig och snabb process vid förmedling mellan köpare och säljare. Vi fick löpande uppdateringar. Snabb återkoppling generellt sett och mycket snabb med att ringa tillbaka när vi sökt kontakt. Över huvud taget ett mycket pålitligt och förtroendeskapande arbetssätt. Vi kände oss helt trygga med hela processen.

Svar från Annika Jernberg

Stort TACK Gent för ditt fina omdöme. Det var ett väldigt trevligt samarbete från start till mål. Ha det fint!

Carl C
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Falsterbo

Superb och professionell mäklare.

Svar från Annika Jernberg

Tack för fint utlåtande och strålande samarbete, det betyder mycket!

Ulrika V
Falsterbo

Pålitlig, snabb att svara, genomgående trevlig och god kommunikatör. Våra varmaste rekommendationer/ Gent o Ulrika

Svar från Annika Jernberg

Verkligen härligt att ni känner er nöjda. Tack för att ni tog er tid att skriva detta fina omdöme här, det betyder mycket. !

Pernilla K
Vellinge

Annika var professionell, engagerad och väldigt trygg genom hela försäljningen. Hon gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera henne!

Svar från Annika Jernberg

TACK Pernilla för ert fina omdöme! Stort tack tillbaka för att ni var alldeles underbara att arbeta med =))

Christina M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Höllviken

Jag blev professionellt bemött av Annika på visningen jag var på. Hon var väldigt tydlig i hela processen och jag upplevde att jag blev mycket väl omhändertagen. Så hela upplevelsen kändes trygg, informativ och tydlig . Jag har möjlighet att ställa alla frågor jag behöver och får snabbt svar tillbaka.

Svar från Annika Jernberg

Wow vilket fint omdöme Christina! 1000 tack för att du tog dig tid att skriva detta, det betyder mycket för mig.

Malin B
Höllviken

Toppen! Kunnig, erfaren och service minded. Rekommenderas varmt!

Svar från Annika Jernberg

Så fint Malin, tusen tack för fint och bra samarbete!!!

Freddy P
Höllviken

Bra visning av objekt, easy going! När hon väl fått minsta intresse gick hon på avslut, visade att hon ville hitta en affär. Bra mäklare för både säljare VS köpare.

Svar från Annika Jernberg

Tackar för fint omdöme Freddy:)

Kjell F
Höllviken

Förtroende, kunnig, ambitiös och väldigt engagerad. Kund sa till mig att Annika var väldigt påläst och duktig mäklare

Svar från Annika Jernberg

Tack Kjell för fina ord och ett gott samarbete.

Petra H
Höllviken

Annika är otroligt trevlig och tillmötesgående, hon förstod mitt behov som köpare snabbt och höll god kontakt med oss mellan visningar såväl som vid budgivning.

Svar från Annika Jernberg

1000 tack Petra för att ditt fina omdöme.

Natalin Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annika Jernberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Höllviken

Annika har varit helt otrolig att arbeta ihop med under hela processen vid försäljningen av vår lägenhet. Hon har varit lyhörd, uppmärksam och ett helt fantastiskt bollplank med en energi som smittar av sig sig. En mäklare som arbetar proaktivt och värdesätter personlig kontakt!

Svar från Annika Jernberg

Stort TACK för ert fina betyg av mig. Det har varit en ren fröjd att få arbeta tillsammans med er:)