Therese Lagerfelt

Therese Lagerfelt

Therese Lagerfelt är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn

Therese Lagerfelt har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Therese Lagerfelt har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Therese Lagerfelt har haft 18 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

84 omdömen om Therese Lagerfelt

Sedan starten hos Reco 2019
Daniel P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Limhamn

Bra bemötande och återkoppling. Väldigt smidig affär och Proffesionell mäklare

Ahmed D
Almvik

Hej, Therese mötede vänligt och glad oss. Hon har full kontroll och focus på sitt jobb. Jag är glad att köper bostadsrätt från henne. M.v.h. Ahmet Dogan.

Rolf S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Lagerfelt en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Almvik

Perfekt bemötande. Levde upp till alla våra förväntningar. Smidig process som Therese guidade oss igenom med en ängels tålamod.

Eva S
Almvik

Therese hade ett sätt att bemöta oss så att vi kände oss trygga och lyssnade på. Vi var ganska okunniga om säljprocessen men Therese visade ett stort tålamod med våra frågor och synpunkter. Den bästa mäklaren som vi varmt rekommenderar.

Filip G
Hyllie

Hej Therese var proffsig och trevlig. Hon skötte affären kanon bra utan några frågetecken. Bara positiva ord att säga om henne. Mvh

Lena A
Limhamn

- Therese Lagerfelt har ett mycket trevligt bemötande. Är positiv och lätt att få kontakt med. Hon inger ett stort förtroende. - Att sälja sin bostad var en ny situation för mig. Therese lotsade mig igenom processen på ett mycket bra sätt. För mig är det viktigt att känna förtroende och det gjorde jag verkligen för Therese. - Min upplevelse av Therese Lagerfelt vid försäljningen av min bostad är bara positiv. Jag kan varmt rekommendera Therese Lagerfelt på Fastighetsbyrån.

Phuong G
Hyllie

Jag är otroligt nöjd med min mäklare under hela processen med att sälja min bostad. Kommunikationen från Therese har varit tydlig, snabb och professionell hela vägen. Hon har varit lyhörd för mina önskemål och kommit med goda råd. Jag kan varmt rekommendera Therese som mäklare till alla som vill ha ett engagerat och pålitligt stöd genom sin bostadsförsäljning!

Aldona Marzenna R
Limhamns Sjöstad

Försäljningsprocessen var längre än vi trodde att den skulle vara. Therese har gett oss bästa stöd vi behövde i den utdragna processen. Hon uppmuntrade oss och agerade utifrån våra diskussioner och önskemål. Therese är en pålitlig och professionell mäklare.

Katrin K
Limhamns Sjöstad

Jag fick ett mycket bra intryck av Therese från början till slut. Under visningen fick jag ett mycket bra bemötande men framför allt när jag ville gå vidare och köpa lägenheten. Jag fick snabb och tydlig respons och inför kontraktskrivningen gick allting så smidigt. En mycket bra mäklare med känsla och lyhördhet för såväl kunder som söljare. Mina varmaste rekommendationer!

Anita J
Limhamns Sjöstad

Therese är en glad, öppen och varm person. Man känner sig sedd och hon lyssnar in. Så nöjd med allt.