Elaine Mürgas

Elaine Mürgas

Elaine Mürgas är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Elaine Mürgas har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Elaine Mürgas har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 282 omdömen med ett betyg på 4.9. Elaine Mürgas har haft 14 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2025-11

282 omdömen om Elaine Mürgas

Stefan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elaine Mürgas en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Västra Hamnen

Elaine hade vid första kontakten ett trevligt och professionellt bemötande. Hade stor kunskap om området som min lägenhet ligger i. Under hela processen har vi haft en bra dialog vilket gjort mig trygg i försäljningen. Vid kontrakt skrivningen hade hon ett lugn, förklarade på en kunnigt sätt samt trevligt bemötande

Sofia S
Köpte sitt hus med hjälp av Elaine Mürgas en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Tygelsjö

Elaine var ett bra stöd hela tiden. Informationen var saklig och det var lätt att hålla kontakt. Bemötandet var personligt och tryggt. Jag skulle gärna ta kontakt med Elaine igen om jag skulle köpa eller sälja bostad.

Julia G
S:t Knut

Jag har köpt genom Elaine en gång och sålt genom henne två gånger, och jag har varit lika nöjd varje gång. Elaine är fantastisk på att skapa förtroende och får både köpare och säljare att känna sig trygga i affären. Hon möter en alltid med ett leende och har en varm, jordnära personlighet.

Dariush D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elaine Mürgas en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Rörsjöstaden

Varit tydlig, hjälpsam och tillmötesgående i affären.

Lea V
Rörsjöstaden

Trevlig mäklare, kommunikationen fungerade bra!

Paul B
Ribersborg

Elaine öppen och saklig. Bra information, kanske lite för snabb! Men det var en riktig bedömning, annars hade nog priset blivit än högre. Ansträngde sig för att ordna visning på annan tid, trygg känsla och fint bemötande så det blev lätt att samtala.

Emmy A
Ribersborg

Jag kan varmt rekommendera Elaine! Hon har varit väldigt engagerad och stöttat oss genom hela försäljningen, vilket gjorde processen både trygg och smidig.

Marie L
City

Korrekt, effektiv och oerhört tillmötesgående.

Alf L
City

Egentligen gick affären för fort för att kunna lämna ett välgrundat omdöme, men just detta faktum gör Elaines insats rätt exceptionell. Proffsigt och trevligt bemötande utan att vara krängigt eller omkullsnackande. Affären blev av mycket på grund av Elaines rappa effektivitet och målmedvetenhet. Hon var även konstruktivt lyhörd för vår situation och inställning till bl a budgivning.

Petra D
Lindeborg

Proffsigt bemötande och smidig process. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan varmt rekommendera Elaine Mürgas!