Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Ellinor Ivarsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Ellinor Ivarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 225 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellinor Ivarsson har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

225 omdömen om Ellinor Ivarsson

Sedan starten hos Reco 2020
Gunilla L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Slottsstaden / Erikslust

Kunnig, trevlig, vänligt bemötande och hjälpsam

Svar från Ellinor Ivarsson

Tack Gunilla för ditt fina omdöme och stort grattis till nya lägenheten. Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån

Billie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Fågelbacken

Ellinor var lyhörd till mina önskemål och gjorde sitt bästa att de skulle uppfyllas. Jag är väldigt nöjd med henne som mäklare och kan rekommendera henne varmt.

Svar från Ellinor Ivarsson

Tack snälla för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation. Det betyder jättemycket för mig att du är nöjd med vårt samarbete och kontakt. Det har varit ett nöje att ha kontakt med dig på resans gång. Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Luc A
Triangeln

Alltid lätt att samarbeta med, tillgänglig, trevlig och effektiv.

Svar från Ellinor Ivarsson

Tusen tack för det fina omdömet. Det värmer verkligen att ni är nöjda med vår kontakt. Stort lycka till med nya våningen! Hälsningar Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Pacific Majagira N
Dalaplan

Gott bemötande, hjälpsam. Som en kund, man känner sig hemma när hon ger information och komunisera med leende. Hon försöker allt möghligt att förklara för kunden. På ett ord, hon är bäst för sit jobb.

Svar från Ellinor Ivarsson

Så otroligt glad jag blir utav att läsa dina fina ord. Tusen tack och stort grattis till din nya lägenhet. Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Agnes J
Sofielund

Ellinor la tidigt upp en strategi för försäljningen som gjorde att jag kände mig lugn och var förberedd på de beslut som skulle tas under processen. Hon är professionell och mycket kommunikativ vilket gjort att resan känts behaglig och trygg. Försäljningen gick över min förväntan – både på ett ekonomiskt och ett känslomässigt plan. Jag tror att det främst berott på en tydlig strategi från start, Ellinors stora engagemang och den värme hon spridit från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Ellinor och Fastighetsbyrån!

Svar från Ellinor Ivarsson

Det allra ödmjukaste tacket för de fina orden och rekommendationen. Det gör mig otroligt glad att höra att du känner dig nöjd med vårt samarbete, upplägg och försäljningen. Det har verkligen vart trevligt att hjälpa dig och få uppdraget att förmedla din charmiga lägenhet. Stort lycka till i framtiden! Bästa hälsningar Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Ryan James K
Sofielund

Ellinor was super professional, organised, consistent, and an excellent negotiator. Got what I wanted in a super tough market. Really knows what she’s doing.

Svar från Ellinor Ivarsson

Thank you so much for your kind words. It have been such a pleasure helping you with the sale of the apartment and now I hope we will find you a new place that is just as charming. Best regards, Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån

Maria Y
Slottsstaden / Erikslust

Ellinor har ett trevligt och professionellt bemötande och levde upp till alla mina förväntningar. Jag blev uppdaterad kontinuerligt och Ellinor gjorde hela försäljnigen enkel för mig. Jag skulle absolut rekommendera henne till vänner och bekanta.

Svar från Ellinor Ivarsson

Tack så mycket för de fina orden och för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen. Det betyder jättemycket för mig att du är nöjd med vårt samarbete och det är alltid extra trevligt med återkommande kunder. Varmt lycka till med den nya bostaden! Hälsningar Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån

Emma E
Slottsstaden / Erikslust

Hon är jättetrevlig och alltid väldigt snabb på att svara och kommunicerar bra och tydligt. Inga klagomål alls.

Svar från Ellinor Ivarsson

Ååå vad fint att läsa din rekommendation. Det värmer verkligen med dina fina ord. Stort grattis till den nya lägenheten. Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Frida S
Slottsstaden

Jag är mycket nöjd över att jag valde just Ellinor som min fastighetsmäklare! Ellinors professionella bemötande, hjälpsamhet och goda kommunikation har gjort hela processen väldigt trygg och smidig! Jag kan varmt rekommendera Ellinor till alla som behöver en engagerad, professionell och kunnig fastighetsmäklare!

Svar från Ellinor Ivarsson

Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation och framförallt tack för förtroendet med försäljningen. Det har verkligen varit trevligt att hjälpa dig och jag hoppas att vi får anledning att ha kontakt i kanske köp eller försäljning i framtiden. Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån

Eva Viola Ann-Louise A
Elinelund / Elinegård

Helt ok enligt förutsättningar

Svar från Ellinor Ivarsson

Hej Eva, Tack så mycket för den fina rekommendationen. Varmt lycka till med den nya bostaden! Bästa hälsningar Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö