Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Ellinor Ivarsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Ellinor Ivarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 264 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellinor Ivarsson har haft 54 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

264 omdömen om Ellinor Ivarsson

Sedan starten hos Reco 2020
Inez S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Slottsstaden

Jag skulle varmt rekommendera Ellinor! Hon har varit superbra, driven och professionell. Hon har fått mig att känna mig trygg, då hon delat information och hållt mig uppdaterad genom hela processen.

Svar från Ellinor Ivarsson

Tusen tack för de fina orden! Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med försäljningen och vårt samarbete. Tack så mycket för förtroendet. Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Benjamin N
Rörsjöstaden

Vi har både köpt av och sålt med Ellinor. Hon är extremt engagerad och fantastiskt drivande i hela processen. Det finns inte en ända negativ sak jag kan säga om Ellinor eller hennes gedigna arbete. Tack för allt!

Svar från Ellinor Ivarsson

Tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Det har verkligen varit trevligt att få samarbeta med er och ta mig an er försäljning. Som mäklare blir man alltid extra glad när tidigare köpare ringer för att sälja. Återkommande kunder är det finaste kvittot man kan få. Varmt lycka till med nya bostaden! Bästa hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Leif A
Östra Sorgenfri

Lugn seriös förtrondeingivande med en bra kunskap om marknaden. Positivt personligt bemötande. Kan med fördel rekommendera henne till andra.

Svar från Ellinor Ivarsson

Tack snälla för den fina rekommendationen. Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med vår kontakt och försäljningen. Det har varit jättefint att få hjälpa till. Bästa hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Frida S
Skrev om Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster

Kommer alltid rekommendera Ellinor som mäklare till alla runtomkring mig. Hon är tålmodig, väldigt engagerad, kunnig och återkopplar alltid. När det inte går som man kanske tänkt så lägger hon upp åtgärdsplan och gör allt för att jag som säljare ska känna mig trygg och känna att vi har en plan.

Svar från Ellinor Ivarsson

Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation och så glad jag blev av att läsa dina fina ord. Jag vill även verkligen tacka för att du valde mig som mäklare en andra gång. Det är det absolut finaste kvittot man kan få som mäklare. Stor lycka till med framtida bostadsköp och skulle det vara något är jag alltid bara ett samtal bort. Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Cecilia P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Pildammarna

Hon är vänlig, tydlig och tar reda på saker man undrar över

Eliene A
Dammfri

My experience with Ellinor Ivarsson has been very positive. Ellinor was always available for calls and questions and responded quickly to my enquiries. She did her best to find an apartment that exactly suited my needs, which in the end led me to the apartment I ended up buying.

Loke L
Pildammarna

Ellinor har hjälpt oss från början till slut – från att vara flexibel med visningarna till att ge värdefulla rekommendationer på flyttstädsfirmor och andra fackmän. Under hela processen har Ellinor alltid varit tillgänglig, svarat snabbt på våra frågor och skött kontakten mellan oss som köpare och säljaren på ett mycket professionellt sätt. Som förstagångsköpare av en bostad har det känts väldigt tryggt att ha Ellinor vid vår sida. Hennes personliga rådgivning och förmåga att anpassa stödet efter våra behov har varit ovärderlig....

Svar från Ellinor Ivarsson

Tack snälla för de fina orden! Det värmer verkligen att läsa och glädjer mig att höra att ni är nöjda med processen och ert köp. Ännu en gång grattis till en fantastisk bostad och ert nya hem! Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Julia S
Lorensborg

Ellinor är väldigt duktig, mycket kunnig och alltid tillgänglig. Super smidig process!

Jannik M
Midhem

Ellinor har været til stor hjælp under processen, tænker bestemt hun bliver den første kontakt når jeg engang ønsker at sælge igen.

Svar från Ellinor Ivarsson

Tusen tack för de fina orden! Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med ditt köp och vår kontakt. Grattis till en jättefin lägenhet och skulle det vara något jag kan hjälpa till med längre fram är jag alltid bara ett samtal bort. Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö

Simon Tobias S
Slottsstaden / Erikslust

Tillgänglig, noggrann, vänlig och hjälpsam.

Svar från Ellinor Ivarsson

Stort tack för den fina rekommendationen och grattis till en fantastisk bostad! Varma hälsningar, Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån Malmö