Kenan var mycket hjälpsam och glad, gav ut bra samt relevant information. Han var lätt att prata med, och kändes smart och som att han visste vad han höll på med.
Kenan Hasanoglu
Kenan Hasanoglu är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster
.Kenan Hasanoglu har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Kenan Hasanoglu har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 380 omdömen med ett betyg på 4.8. Kenan Hasanoglu har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
380 omdömen om Kenan Hasanoglu
Väldigt trevlig, genuin och sympatisk. Slutpriset hamnade en bit under utgångspriset, och min lägenhet visade sig vara svårsåld. Jag har ingen aning om det berodde på lägenheten eller Kenan. Oavsett skulle jag varmt rekommendera honom till vänner och bekanta! Faktum är att jag redan har gjort det!
Aktiv, respektfull och professionell. Kan varmt rekommendera Kenan.
Alltid trevlig och lätt att komma i kontakt med. Känns påläst och engagerad.
Vi fick ett väldigt professionellt och bra bemötande som kändes tryggt. Det var första gången vi hade kontakt med mäklare och därför visste vi inte så mycket. Kenan skötte allt perfekt med både empati, förståelse, kunskap och sina erfarenheter. Jag är nöjd och rekommenderar Kenan varmt, jag skulle absolut anlita honom igen.
Trevlig och pålitlig! Gav intryck av att vara både på säljare o köpares sida.
Tydlig och bra information. Snabb att svara tillbaka på frågor. Vänligt bemötande och top service👌. Förstod vårt behov av snabb affär och löste det.
Kenan har varit effektiv och professionell genom hela processen.
Kenan var trevlig och inkännande under både visningen och vid kontraktsskrivning. Han hade koll på det mesta, och det han inte hade koll på tog han reda på.
Kenan är en toppenmäklare! Kunnig och engagerad samtidigt som jag fick ta försäljningen i min egen takt.