Rasmus Flink

Rasmus Flink

Rasmus Flink är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Rasmus Flink har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Rasmus Flink har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.9. Rasmus Flink har haft 39 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

46 omdömen om Rasmus Flink

Josephine Natacha O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Flink en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Hyllie

Rasmus är lyhörd, professionell, förstående och lösningsorienterad men framförallt oerhört genuin som mäklare! En av dem bästa mäklare jag hittills sett i hela Malmö på flera år, just för att han har ett inre lugn och känns äkta genuin. Rasmus är både resultatorienterad men även relationsorienterad och det gör honom till en fantastisk mäklare som hittar rätt balans för att göra en bra affär där båda parter är nöjda!:) Kan starkt rekommendera Rasmus Flink!:):) //Josephine & Martin

Mathias A
Hyllie

Trevlig, behjälplig och snabb kommunikation.

Linnéa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Flink en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
Hyllie

Otrolig mäklare! Bra kommunikation under hela processen, väldigt kunnig och tillmötesgående. Hade rekommenderat Rasmus till alla säljare i Malmö!

Magnus L
Annestad

Väldigt trevlig och kompetent.

Molly L
Sofielund

Som någon som köper lägenhet för första gången och inte alls vet hur man gör så hade jag inte kunnat tänka mig någon bättre än Rasmus att ha och göra med. Så hjälpsam, lyhörd och trevlig. Förklarade varenda steg och ville bara att det skulle bli bra för mig. En riktigt duktig mäklare, kan rekommendera starkt!

Malin P
Annestad

Rasmus var väldigt trevlig och kunnig redan första gången vi träffades och värderade min lägenhet därför blev det Rasmus som fick uppdraget att sälja min bostad. Ärlig och tydlig hur marknaden såg ut. Har under hela processen varit lätt att nå och ger väldigt bra feedback efter visningar och när intressenter har hört av sig- det är riktigt bra och väldigt uppskattat för som säljare är man nyfiken på hur det går! Rasmus är en mäklare jag kommer rekommendera om någon jag känner ska sälja.

Rita M
Limhamn

Kände mig välkommen och fick förtroende från första stund. Rasmus var påläst och kunde svara på alla mina frågor. Fint bemötande från hans sida. Med vänlig hälsning Rita Möller

Andreas H
Hyllie

Mäklaren var trevlig och hade ett bra bemötande i våra samtal, vilket jag verkligen uppskattade. Stundtals upplevde jag också ett gott engagemang. Samtidigt fanns det delar i processen som gjorde mig mindre nöjd. Det förekom slarvfel i beskrivningarna, vissa visningar missades att läggas upp i god tid innan visning vilket också hade kunnat bero på IT/Hemnet inte uppdaterades som det skulle, men där vi var tvungna att säga ifrån dagen innan vid tre-fyra tillfällen för att tiden ens skulle registreras. Detta hände generellt...

Mazin L
Lönngården

allt var tydligt och fick m bra dialog med mäklaren på smidigt sätt och affären gick snabbt.

Sanchari D
Hyllie

Rasmus är utan tvekan den bästa mäklare jag har träffat. Han är professionell, ärlig och mycket pålitlig. Han är alltid lätt att nå och svarar snabbt på både samtal och meddelanden. Rasmus är transparent och realistisk i sin kommunikation och lovar aldrig mer än vad som faktiskt är möjligt, till exempel genom att sätta rimliga och välgrundade prisförväntningar. Jag kan varmt rekommendera honom.