Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Alfred Bertilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Alfred Bertilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 188 omdömen med ett betyg på 4.8. Alfred Bertilsson har haft 54 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

188 omdömen om Alfred Bertilsson

Sedan starten hos Reco 2022
Parisa A
Köpte sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Örby

Det gick smidigt och han är trevlig!

Lasse S
Sålde sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Torestorp

Efter jag tagit kontakt om hjälp med försäljning av fastigheten gick det väldigt fort och väl genomarbetat fram till försäljningen som slutfördes efter 10 dagar. Jag hade inga förväntningar men efter att träffat honom första gången fick jag uppfattningen om en väldigt seriös, ambitiös mäklare som jag kunde lita på. På frågor och funderingar svarade han på ett mycket bra och förståeligt sätt. Sammantaget så är jag mycket nöjd med honom och kan varmt rekommendera honom till alla som söker en förtroendegivande mäklare.

Anne N
Torestorp

Kunnig och påläst mäklare. Väldigt trevlig och naturlig i sitt bemötande till klienterna. Verkade inte enbart intresserad av att sälja till högsta pris . Bästa mäklare jag träffat.

Tobias E
Roasjö

Mycket bra kundbemötande! Enkel och smidig att ha att göra med.

Ted A
Roasjö

Alfred är en mycket bra mäklare som kan sin marknad och har stor kunskap, det gör att man känner sig trygg i att anlita honom.

Jonas J
Istorp

Allt känns väldigt naturligt, lätt att förstå och känner mig trygg. Alfred är dessutom väldigt engagerad.

Johan E
Roasjö

Han var tillmötesgående. Lyssnade på våra frågor och kollade upp dessa. Trevligt bemötande och hjälpsam.

Ulf T
Östra Frölunda

Med kunskap och återkoppling blev det en trygg affär. Där till en trevlig personlighet. Rekommenderas varm.

Lars M
Kinna/brättingstorp

Korrekt bedömning av priset vi kunde få för vår fastighet. Snabb försäljning

Niklas B
Sexdrega

Trevlig och genuin dialog genom hela processen.