Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Alfred Bertilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Alfred Bertilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.8. Alfred Bertilsson har haft 57 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

201 omdömen om Alfred Bertilsson

Sedan starten hos Reco 2022
Amanda G
Köpte sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Sätila

Trevlig och hjälpsam genom hela köpet!

Inger M
Örby

Mycket bra bemötande. Beskrev huset på ett professionellt sätt. Berättade även om husets ägare. Vi fick då historik som gjorde att vi ville se det. Redan samma dag. Snabbt agerande uppskattade jag. Vi ser mycket fram emot att bo i huset. Hälsningar Inger

Stig B
Örby

Alfred är en bra mäklare! Vi kan rekommendera honom. Våra möten hittills har varit positiva. Ödmjuk, god lyssnare, effektiv och en god portion humor.

Linas G
Hyssna

Alfred var mycket hjälpsam, kommunikativ och stödjande i en svår situation. Han förklarade avtalet väldigt tydligt och hade mycket god lokalkännedom om området kring huset vi ville köpa. Rekommenderas varmt!

Petra B
Istorp

Alfred har en skön stil som mäklare! Han är lugn, lätt att nå på alla veckans dagar. Inkännande och tar reda på frågor som uppkommer under samtalets/visningens gång. Man känner sig trygg.

Jolita G
Hyssna

Jag uppskattade verkligen Alfredos professionalism, förståelse och hjälp med att välja hus. Jag rekommenderar honom som en ansvarsfull och kundorienterad fastighetsmäklare.

Christian U
Sålde sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Istorp

Drivande och hårt jobbande för sin klient. Tillgänglig och uthållig under processen.

Therese L
Torestorp

Toppen! Bra kommunikation, trevlig.

Jan K
Öxnevalla

trevlig jobbade snabbt bra bemötande kanon kille. jag är helnöjd

Reine M
Mjöbäck

Jag är mycket nöjd med Alfred. Trevlig, kunnig och engagerad genom hela affären. Rekommenderas varmt!