Niklas gör ett jättebra jobb som mäklare, hjälpsam och lyhörd!
Niklas Johansson
Niklas Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
.Niklas Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2004-01. Niklas Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Johansson har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
169 omdömen om Niklas Johansson
Enkel jordnära och lättpratad, känns genuin.
Professionell. Lätt att nå. Trevlig.
Skicklig. Visar omtanke. Realistisk och inbjuder till framtidstro.
Bra bemötande, gott engagemang. Jag hade inga större förväntningar med tanke på läget på bostadsmarknaden.
Super proffesionellt bemötande, snabb och bra hantering av vårt hus köp!
Enkel kommunikation och raka svar gav oss en trygghet genom hela processen! Grymt nöjda!
Väldigt trevlig och hjälpsam genom hela processen.Trots ett ansträngt marknadsläge med många intresserade men få budgivare lät han oss ändå få hopp om försäljning.Samtidigt invaggade han oss inte i för stora förhoppningar vad avser tidsåtgång och slutpris.Vi hade redan från början en seriös spekulant,vilket gjorde att Niklas inte slösade tid på möjliga alternativ.Han gjorde processen kort,till gagn för alla inblandade parter.Sammanfattningsvis: ärlig,pragmatisk,kunnig,mycket trevlig och hjälpsam!
Vi är supernöjda med Niklas som mäklare, mycket proffsig hantering genom hela processen!
Niklas har hjälpt oss med vårt bostadsköp hela vägen och alltid varit snabb på att svara på frågor, varit snabb på att förmedla information till och från säljaren och är framförallt oavkortat trevlig, Professionell och tydlig. Niklas är ärlig och förskönar inte omständigheter utan är alltid transparent så att vi som köpare har kunnat vara trygga att det inte finns någonting vi hålls ovetande om. Niklas får högsta betyg av oss!