Anders Merenius
Anders Merenius är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
.Anders Merenius har varit registrerad mäklare sedan 1988-07. Anders Merenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Merenius har haft 28 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är alla trevliga möten med människorna jag får chansen att träffa.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är kunnig och har lång erfarenhet, samt att du kan känna dig trygg.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Lugn, hjälpsam, tekniskt kunnig, social.
Vad gör du helst på fritiden?
Cyklar, paddlar havskajak och åker alpint på vintern.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 39 Läs vad Anders Merenius
2020-12-26Verifierad kund
Anlitade Anders för att sälja vårat hus i Landvetter.
Anders är en mycket erfaren och kompetent mäklare. Han hade en röd tråd genom säljprocessen och gav oss information kontinuerligt så att vidkände oss trygga.sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda -
2020-10-19Verifierad kund
Utmärkt hjälp från start tills fastigheten var såld.
sålde en tomt med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda -
2020-10-06Verifierad kund
Mycket nöjda med vårt bostadsköp och Anders har skött sin del i arbetet utan någon kritik från vårt perspektiv...
köpte sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda -
2020-05-25Verifierad kund
Sålt villa på landet. Tycker kontakten har varit lite för dålig, hade gärna haft tätare kontakt samt att få veta nästa steg i tid. Helt OK men som sagt var inte 100
sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke HärrydaHej. Det var tråkigt att ni tyckte kontakten varit dålig. Vad jag kan se i min logg har jag varit i kontakt med Jonas ca 35 gånger utöver missade samtal sedan i slutet av februari vilket är mer än vanligt. Jag kan förstå om ni velat att jag skulle ringt er båda.
Anders Merenius
2020-04-23Verifierad kund
Trevligt och professionellt hanterande av säljprocessen. Lyhörd för synpunkter från säljaren. Mycket god känsla för rätt prisnivå och öppenhet angående husets fördelar och brister i kommunikationen med potentiella köpare. Mycket hög kvalitet på broschyrmaterial och presentation på nätet.
2020-04-11Verifierad kund
Vi har både köpt och sålt villor via Anders. Anders ger ett väldigt fint och tryggt bemötande hos både säljare och köpare.
2020-01-25Verifierad kund
Vi köpte en tomt med Anders och det gick väldigt bra och smidigt. Han hjälpte till med förhandlingar och det kändes säkert och trygg hela vägen genom processen.
köpte en tomt med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda -
2020-01-24Verifierad kund
Anders sålde mitt hus på Krikonvägen 7 i Pixbo.Han är en erfaren säljare och med hans trevliga framtoning var det lätt att samarbeta med honom.
Kan verkligen rekommendera honom !sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda -
2020-01-16Verifierad kund
Vi fick utmärkt hjälp av Anders med att sälja vårt hus! Proffsigt och lugnt lotsade han oss igenom försäljningen.
2020-01-16Verifierad kund
Vi sålde vårt hus på Uppegårdsvägen 17 i Landvetter genom Anders Merenius.
Han var mycket hjälpsam, tydlig och ärlig hela vägen igenom processen. Oavsett tid på dygnet eller om det var helg svarade han alltid (även om vi inte räknat med det).
Mycket trevligt och förtroendeingivande bemötande som känns viktigt i denna typ av affärer.
Vi är mycket nöjda och tacksamma över Anders medverkan i detta.sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda