Christian Svanberg

Christian Svanberg

Christian Svanberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Christian Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Christian Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Svanberg har haft 33 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

230 omdömen om Christian Svanberg

Sedan starten hos Reco 2014
Magnus O
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Härryda

Christian vite precis vad han pratade om fastigheten eller så tog han reda på det jag fick mycket förtroende

Daniel S
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Härryda

Christian har gjort ett jobb utmärkt jobb och med ett målmedvetet fokus på att överträffa mina förväntningar.

Isabella W
Härryda

Ett bra bemötande och hjälpsam

Anders K
Härryda

Mycket kompetent mäklare som hjälpte oss sälja två tomter. Smidigt och professionellt bemötande.

Ingemar K
Härryda

Mycket trevlig och bra lokalkännedom mm.

Tarja Mervi Tellervo V
Landvetter

Trevligt bemötande. Levde upp till dom förväntningarna som vi önskade. Proffsig,kunnig!

Katarina H
Härryda

Jag kontaktade Christian när huset låg som ” på gång”. Han ordnade snabbt en visning och har varit snabb med att svara på mail. Har har varit snabb med att få fram svar på frågor jag haft. Fanns tillgänglig i huset under visningen, men lät mig ändå få gå runt och titta ifred. Fick ett bra förtroende för honom.

Björn E
Härryda

Mycket bra bemötande från Christian, förstod min önskemål och gav bra råd och höll mig informerad under hela processen.

Ann-Katrin S
Landvetter

Professionell och kunnig, saklig och pålitlig. Ger ett tryggt intryck vilket känns bra när man ska köpa/sälja hus.

Alice S
Köpte en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Väldigt hjälpsam och trevlig mäklare. Gjord vårt köp väldigt smidigt och snabbt.