En engagerad mäklare både för säljare och köpare! Rekommenderas!
Christian Svanberg
Christian Svanberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
.Christian Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Christian Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 324 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Svanberg har haft 54 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
324 omdömen om Christian Svanberg
Christian har varit väldigt hjälpsam och engagerad under vårt husköp. Han svarade alltid snabbt på våra frågor och hade ett lugnt och trevligt bemötande, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi rekommenderar honom varmt!
Christian är noggrann och kan Landvetter fastighetsmarknaden. Fastighetsbyrån är störst i Härryda och det var en fördel när vi sålde.
Vi är mycket nöjda med Christian! Tillgänglig och hörde specifikt vilka önskemål vi hade på hus och gjorde det där lilla extra.
Tydlig och duktig, fick sålt objektet snabbt. inga problem
Engagerad, kunnig och lyhörd. Har fixat allt till det bästa. Rekommenderas starkt.
Vi hade en jättefin erfarenhet med Christian. Han är väldigt professionell och har stor insikt kring prisbilden i Härryda kommun. Det var lätt att kommunicera och vi fick alltid snabb återkoppling. Rekommenderar honom varmt.
Christian S hjälpte oss som köpare på ett utmärkt sätt. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Vi kände oss trygga genom hela processen.
vi är supernöjda med Christian ,Han gav oss ett fantastiskt bemötande under hela köpprocessen på övergårdsvägen21B
Jag kan varmt rekommendera Christian Svanberg. Från första mötet till avslutad affär har han varit professionell, engagerad och mycket lätt att ha att göra med. Han har varit lyhörd för våra önskemål, hållit oss väl informerade genom hela processen och alltid tagit sig tid att svara på frågor. Det som verkligen utmärker Christian är hans personliga bemötande och genuina engagemang. Han skapade en trygg känsla genom hela försäljningen och arbetade målmedvetet för att uppnå bästa möjliga resultat. Tack vare hans kunskap,...