Caroline Ljung
Caroline Ljung är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
.Caroline Ljung har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Caroline Ljung har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Caroline Ljung har haft 12 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
10 omdömen om Caroline Ljung
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Caroline är skicklig, professionell och vänlig. Lätt att arbeta med. Ärlig och saklig. Mina förväntningar är uppfyllda.
Caroline är en seriös och proffsig mäklare som tar sitt uppdrag på stort allvar. Har nog inte haft kontakt med en mäklare som är mer hjälpsam.
Riktigt bra mäklare, fick den informationen som behövdes och snabb uppdatering kring affären som ledde till en affär. Nöjd säljare och rekommenderar Caroline till andra som har tankarna på sälja sin bostad.
sålde sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Caroline var mycket lyhörd, kunnig och engagerad.Kan varmt rekommendera henne
Både köpt och sålt med hjälp av Caroline! Är otroligt nöjd med hennes jobb och vårt samarbete. Det var min första försäljning och ja kände mig trygg genom allt!
köpte sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Caroline är en trevlig och go tjej.
Hon besvarade de frågor som vi hade om fastigheten.
Hon var ju en mycket bra länk mellan oss och säljaren.
Det kändes mycket bra när vi träffade säljaren och fick mycket info om bostaden som vi köper.
Sen känns det svårt att ta till sig all nödvändig information, som
stod i pärmen. Hade varit bra att ha läst den i förväg.
Men i det stora hela är vi mycket nöjda.
Mvh
Ulla och Gunnar -
En mäklare med djup utan glättig yta. Bryr sig verkligen om både köpare och säljare. En unik egenskap i mäklarbranschen. Rekommenderas varmt. Hoppas att fler ger henne sitt förtroende. En pärla.
Mycket trevlig och förestående. Hjälpte oss genom. Och snabb.
Mycket bra upplevelse. -
*Perfekt
*Förväntningarna uppfylldes helt enligt våra önskemål
*Trevlig och professionell -
Mycket trevlig mäklare som skött detta proffsigt. Vi är hel nöjda