Christian vite precis vad han pratade om fastigheten eller så tog han reda på det jag fick mycket förtroende
Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Vi på Fastighetsbyrån kan både Mölnlycke och Härryda! Med god lokalkännedom, engagemang och vår marknadsledande position hjälper vi dig med hela bostadsaffären. Vi fokuserar på marknadsföring, affärsmässighet och ser varje affär som unik. Har du några speciella önskemål? Vi ser fram emot att höra dem. Oss fastighetsmäklare...
603 omdömen om Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Sedan starten hos Reco 2013
Proffsig, lyhörd och genuin. Kan varmt rekommendera Lisette!
Christian har gjort ett jobb utmärkt jobb och med ett målmedvetet fokus på att överträffa mina förväntningar.
Proffsig, informativ och väl bemötesgående.
Ett bra bemötande och hjälpsam
Professionell och hjälpsam. Kunde området och lyssnade på önskemål.
Trevlig, tillmötesgående och mycket engagerad. Hon är även mycket lyhörd för kundens önskemål.
Elias är lugn och erfaren man och lyssnar noga på sina kunder jag tycker att han är bästa mäklaren som vi har träffat hittills..
han är bästa mäklaren i hela Sverige 😍
Mycket bra bemötande, allt fungerade fint från början till slut.
Proffsig, kompetent, flexibel, bra kommunikation, inlyssnande och med en verklighetsförankrad inställning.
Han har kunnat svara på frågor, varit trevlig och haft bra bemötande. Svarat snabbt på frågor och varit tillmötesgående.
Mycket trevligt och jordnära bemötande. Kändes öppen och ärlig.
Från visning till kontraktskrivning har Elias har varit väldigt hjälpsam genom hela processen. Som förstagångs köpare vill jag rikta ett stort tack till Elias för det stöd jag fick!
Engagerad och tillmötesgående
Elias är trevlig och engagerad.
Mycket kompetent mäklare som hjälpte oss sälja två tomter. Smidigt och professionellt bemötande.
Anders har visat en professionell och affärsmässig personlighet genom hela processen. Anders har hela tiden kommit med bra förslag och varit snabb på återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Anders som en mycket sympatisk och ödmjuk mäklare.
Mycket behjälplig och proffesionellt. Alltid snabb återkoppling.
Kunnig, lugn & förtroende ingivande mäklare.
Mycket trevlig och bra lokalkännedom mm.
Vi har under senaste året letat hus i Mölnlycke/Landvetter och har i den perioden träffat otaliga mäklare och varit med på flera budgivningar. Caroline är dock den bästa av alla mäklare vi har haft kontakt med. Hon är tydlig, noggrann, empatisk och kompetent. Vi har redan rekommenderat Caroline till kompisar som skall sälja och det kommer vi fortsätta göra. Anna och Nicolai
Jag sålde under en tid då bostadsmarknaden var mer utmanande än på väldigt många år, vilket verkligen krävde det lilla extra av mäklaren både i form av engagemang och uthållighet. Elias har hållt engagemanget uppe, haft kontakt med intressenter och med god känsla avgjort när det varit läge att blanda in mig som säljare för extravisning och när det varit onödigt att ta min tid. Allt kring försäljningen - förberedelser, fotografering, annonsering, visningar, kontraktskrivning etc - har fungerat helt enligt mina förväntningar....
Påläst mäklare som är genuint intresserad av både kund och säljare
Trevligt bemötande. Levde upp till dom förväntningarna som vi önskade. Proffsig,kunnig!
Mycket professionell, lyhörd och kunnig inom geografiskt område, marknaden, husaspekter, mm.
Jag kontaktade Christian när huset låg som ” på gång”. Han ordnade snabbt en visning och har varit snabb med att svara på mail. Har har varit snabb med att få fram svar på frågor jag haft. Fanns tillgänglig i huset under visningen, men lät mig ändå få gå runt och titta ifred. Fick ett bra förtroende för honom.
Trevligt , duktig och sak kunnig .
Mycket bra bemötande från Christian, förstod min önskemål och gav bra råd och höll mig informerad under hela processen.
Professionell och kunnig, saklig och pålitlig. Ger ett tryggt intryck vilket känns bra när man ska köpa/sälja hus.
Väldigt hjälpsam och trevlig mäklare. Gjord vårt köp väldigt smidigt och snabbt.
Vi sålde min utflyttade mormors radhus i Mölnlycke med Caroline. Hon var väldigt lyhörd och anpassade sig fullt ut till oss och våra önskemål! Trevlig och kunnig mäklare. Rak kommunikation som vi önskade. Spot on med värderingen också trots denna marknaden som är just nu. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera er att anlita Caroline!
Elias är seriös och inlyssnande. Lätt att ha och göra med
Ett professionellt bemötande i alla lägen, där man som kund känner sig prioriterad. Kan verkligen rekommendera Christian som mäklare.
Han är vänlig , trevlig, Hjälpsam
Elias är proffsig, engagerad och kunnig som mäklare. Han gav bra stöd under hela försäljningen, var tillgänglig och väldigt trevlig. Rekommenderar varmt!
Personlig, kunnig, engagerad. Rekommenderar starkt att anlita Christian’s tjänster.
Jag tycker han är väldigt proffsig och har en bra insikt i våra behov.
Han fyller de krav som jag har. är enkel att göra med och krånglar inte till det.
Mycket kunnig och professionell.
Tillgänglig och engagerad, har inget att anmärka på.
Bästa mäklaren,han är trevligt, hjälpsam, social.
Mycket bra och fint bemötande och flexibel
Christian har hjälpt oss mycket bra att hitta rätt och svarade på frågor väldig proffsig. Han förklarade nogrann om dem saker som man måste tänka på när man köper tomot och bygger ett nytt hus.
Lugn och bra mäklare som inger förtroende för både säljare och köpare.
Trevligt bemötande och bra kommunikation igenom processen.
Allt gick bra och smidigt för husköpet. Elias var ganska reaktiv för att svara på våra frågor.
Trevlig och proffsig med bra bemötande!
Tack Daniel för de fina orden. Önskar dig all lycka i framtiden.
Det har varit en bra upplevelse.
Kan varmt rekommendera Caroline som mäklare. Mycket kommunikativ angående hela processen och informerade mig som säljare regelbundet vilket jag uppskattade. Hade lite otur att sälja i en tid när marknaden stannade av men Caroline kämpade på och hade så många visningar som krävdes.