Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

• BadgeTenYears
4.7

Vi på Fastighetsbyrån kan både Mölnlycke och Härryda! Med god lokalkännedom, engagemang och vår marknadsledande position hjälper vi dig med hela bostadsaffären. Vi fokuserar på marknadsföring, affärsmässighet och ser varje affär som unik. Har du några speciella önskemål? Vi ser fram emot att höra dem. Oss fastighetsmäklare...

603 omdömen om Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Sedan starten hos Reco 2013

Magnus O
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Härryda

Christian vite precis vad han pratade om fastigheten eller så tog han reda på det jag fick mycket förtroende

Pernilla S
Köpte sitt hus med hjälp av Lisette Austerby fd Gelefson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Proffsig, lyhörd och genuin. Kan varmt rekommendera Lisette!

Daniel S
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Härryda

Christian har gjort ett jobb utmärkt jobb och med ett målmedvetet fokus på att överträffa mina förväntningar.

Linus B
Köpte sitt hus med hjälp av Elias Yahyaei en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Rävlanda

Proffsig, informativ och väl bemötesgående.

Isabella W
Härryda

Ett bra bemötande och hjälpsam

Isabella W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Professionell och hjälpsam. Kunde området och lyssnade på önskemål.

Nicke H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Trevlig, tillmötesgående och mycket engagerad. Hon är även mycket lyhörd för kundens önskemål.

Sosan A
Sålde sitt hus med hjälp av Elias Yahyaei en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Härryda

Elias är lugn och erfaren man och lyssnar noga på sina kunder jag tycker att han är bästa mäklaren som vi har träffat hittills..

Sherwan A

han är bästa mäklaren i hela Sverige 😍

Peter J
Härryda

Mycket bra bemötande, allt fungerade fint från början till slut.

Malin N
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Proffsig, kompetent, flexibel, bra kommunikation, inlyssnande och med en verklighetsförankrad inställning.

Malin P
Härryda

Han har kunnat svara på frågor, varit trevlig och haft bra bemötande. Svarat snabbt på frågor och varit tillmötesgående.

Alexander M
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Mycket trevligt och jordnära bemötande. Kändes öppen och ärlig.

Michael M
Mölnlycke - Pixbo

Från visning till kontraktskrivning har Elias har varit väldigt hjälpsam genom hela processen. Som förstagångs köpare vill jag rikta ett stort tack till Elias för det stöd jag fick!

Ann-Christine C

Engagerad och tillmötesgående

Mats C
Mölnlycke

Elias är trevlig och engagerad.

Anders K
Härryda

Mycket kompetent mäklare som hjälpte oss sälja två tomter. Smidigt och professionellt bemötande.

Barbro Ann-Christin N
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Härryda

Anders har visat en professionell och affärsmässig personlighet genom hela processen. Anders har hela tiden kommit med bra förslag och varit snabb på återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Anders som en mycket sympatisk och ödmjuk mäklare.

Therese K
Mölnlycke

Mycket behjälplig och proffesionellt. Alltid snabb återkoppling.

Maria W
Sålde en tomt med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Kunnig, lugn & förtroende ingivande mäklare.

Ingemar K
Härryda

Mycket trevlig och bra lokalkännedom mm.

Nicolai F
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Vi har under senaste året letat hus i Mölnlycke/Landvetter och har i den perioden träffat otaliga mäklare och varit med på flera budgivningar. Caroline är dock den bästa av alla mäklare vi har haft kontakt med. Hon är tydlig, noggrann, empatisk och kompetent. Vi har redan rekommenderat Caroline till kompisar som skall sälja och det kommer vi fortsätta göra. Anna och Nicolai

Linnea B
Härryda

Jag sålde under en tid då bostadsmarknaden var mer utmanande än på väldigt många år, vilket verkligen krävde det lilla extra av mäklaren både i form av engagemang och uthållighet. Elias har hållt engagemanget uppe, haft kontakt med intressenter och med god känsla avgjort när det varit läge att blanda in mig som säljare för extravisning och när det varit onödigt att ta min tid. Allt kring försäljningen - förberedelser, fotografering, annonsering, visningar, kontraktskrivning etc - har fungerat helt enligt mina förväntningar....

Magnus S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Påläst mäklare som är genuint intresserad av både kund och säljare

Tarja Mervi Tellervo V
Landvetter

Trevligt bemötande. Levde upp till dom förväntningarna som vi önskade. Proffsig,kunnig!

Johan Daniel E
Härryda

Mycket professionell, lyhörd och kunnig inom geografiskt område, marknaden, husaspekter, mm.

Katarina H
Härryda

Jag kontaktade Christian när huset låg som ” på gång”. Han ordnade snabbt en visning och har varit snabb med att svara på mail. Har har varit snabb med att få fram svar på frågor jag haft. Fanns tillgänglig i huset under visningen, men lät mig ändå få gå runt och titta ifred. Fick ett bra förtroende för honom.

Hamid S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Trevligt , duktig och sak kunnig .

Björn E
Härryda

Mycket bra bemötande från Christian, förstod min önskemål och gav bra råd och höll mig informerad under hela processen.

Ann-Katrin S
Landvetter

Professionell och kunnig, saklig och pålitlig. Ger ett tryggt intryck vilket känns bra när man ska köpa/sälja hus.

Alice S
Köpte en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Väldigt hjälpsam och trevlig mäklare. Gjord vårt köp väldigt smidigt och snabbt.

Emelie W
Mölnlycke

Vi sålde min utflyttade mormors radhus i Mölnlycke med Caroline. Hon var väldigt lyhörd och anpassade sig fullt ut till oss och våra önskemål! Trevlig och kunnig mäklare. Rak kommunikation som vi önskade. Spot on med värderingen också trots denna marknaden som är just nu. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera er att anlita Caroline!

Olle G
Mölnlycke - Pixbo

Elias är seriös och inlyssnande. Lätt att ha och göra med

Daniel S
Landvetter

Ett professionellt bemötande i alla lägen, där man som kund känner sig prioriterad. Kan verkligen rekommendera Christian som mäklare.

Mehri Jenab E

Han är vänlig , trevlig, Hjälpsam

Linda Marie J

Elias är proffsig, engagerad och kunnig som mäklare. Han gav bra stöd under hela försäljningen, var tillgänglig och väldigt trevlig. Rekommenderar varmt!

Therese K
Landvetter

Personlig, kunnig, engagerad. Rekommenderar starkt att anlita Christian’s tjänster.

Michael G
Landvetter

Jag tycker han är väldigt proffsig och har en bra insikt i våra behov.

Robert A
Sålde en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Han fyller de krav som jag har. är enkel att göra med och krånglar inte till det.

Håkan H
Mölnlycke

Mycket kunnig och professionell.

Alexandra R
Mölnlycke

Tillgänglig och engagerad, har inget att anmärka på.

Violeta Marilena O
Hindås

Bästa mäklaren,han är trevligt, hjälpsam, social.

Kit M
Mölnlycke

Mycket bra och fint bemötande och flexibel

Saed Z
Landvetter

Christian har hjälpt oss mycket bra att hitta rätt och svarade på frågor väldig proffsig. Han förklarade nogrann om dem saker som man måste tänka på när man köper tomot och bygger ett nytt hus.

Anna J
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Lugn och bra mäklare som inger förtroende för både säljare och köpare.

Britta A
Landvetter

Trevligt bemötande och bra kommunikation igenom processen.

Adeline J
Härryda

Allt gick bra och smidigt för husköpet. Elias var ganska reaktiv för att svara på våra frågor.

Daniel G
Härryda

Trevlig och proffsig med bra bemötande!

Svar från Elias Yahyaei

Tack Daniel för de fina orden. Önskar dig all lycka i framtiden.

Rémi L
Härryda

Det har varit en bra upplevelse.

Malin M
Landvetter

Kan varmt rekommendera Caroline som mäklare. Mycket kommunikativ angående hela processen och informerade mig som säljare regelbundet vilket jag uppskattade. Hade lite otur att sälja i en tid när marknaden stannade av men Caroline kämpade på och hade så många visningar som krävdes.