Anders är vänlig, inkännande och hjälpsam. Rekommenderar honom.
Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Vi på Fastighetsbyrån kan både Mölnlycke och Härryda! Med god lokalkännedom, engagemang och vår marknadsledande position hjälper vi dig med hela bostadsaffären. Vi fokuserar på marknadsföring, affärsmässighet och ser varje affär som unik. Har du några speciella önskemål? Vi ser fram emot att höra dem. Oss fastighetsmäklare...
920 omdömen om Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Sedan starten hos Reco 2013
Snabb respons, kunnig och duktig fungerande jättebra. Trevlig och social// Janne
Jag fick väldigt bra intryck av Maria och mycket bra hjälp under hela processen. Man fick information hela tiden om vilka och hur många som varit på visningar och fick bra hjälp med allt. Jag anlitar gärna Swedbanks Fastigshetsbyrå även i framtiden.
Anders är kunnig och mycket professionell. Han förklarade allt tydligt under köpprocessen. Vi är nöjda med honom.
Väldigt professionell, bra, närvarande och kunnig.
Caroline upplevs som lugn, trygg och ärlig mot både oss som säljare och köparen. Hon kan vårt område Mölnlycke. Har nu haft Caroline som vår mäklare två gånger till till vår lägenhet och vårt hus. Det har känts tryggt och bra, hon har funnits tillgänglig för oss, kan rekommendera henne.
Snabb på att svara och tog reda på information som vi sökte. Känns tryggt att ha henna som mäklare.
Helt ok 👌 och mycket trevlig. Hade varit ännu bättre om man fick mer information om vissa negativa detaljer.
Christian är mkt lugn o saklig, inga försäljningsfloskler. Christian kan rekommenderas!
Lisette är mycket trevlig och professionell på det hon gör. Vi kan varmt rekommendera Lisette till andra säljare.
Trevligt bemötande, alltid tillgänglig, förklarar processen så att vi förstår och inget känns stressat eller påtvingat.
Man könde sig direkt trygg o lugn med Caroline vid första mötet. Väldigt tillgänglig i kontakten.
Enkel och trygg att ha och göra med! Snabb och korrekt i kommunikation.
Inga konstigheter. Påläst ordning och reda.
Jättenöjda med hjälpen från Maria! Professionell och trevlig
Mycket trevlig, tillmötesgående och proffsig mäklare! Vi är väldigt nöjda med Maria som mäklare till vårt allra första husköp och har känt oss trygga i processen!
Christian är väldigt proffsig och har koll på läget. Man känner sig trygg i att han vill det bästa både för köpare och säljare. Rekommenderar starkt!
Effektiv, kompetent och trevlig. Caroline är dessutom mycket kommunikativ - svarar snabbt på alla frågor som dyker upp! Att sälja sin bostad är stort och lite läskigt. Men vi kände oss trygga med Carolines stöd!
Christian är mycket kunnig och har tagit hand om ärendet mycket professionellt. Det är ordning och reda och uppdatering har skett under hela processen. Vårt möte med köparen var mycket väl förberett med alla dokument klara för underskrifter. Vi är mycket nöjda.
Stor erfarenhet på kommunen vilket givetvis är ett plus. Kan dock önska bättre kommunikation!
Kompetent och seriös. Inger förtroende och erfarenhet.
Öppen och informerande. Är påläst.
👍 Eftersom Anders var på semester träffade vi inte Anders utan Lisette som var hans ersättare. Omdömet gäller därför henne eftersom jag inte mött Anders. Lisette var en utomordentligt god kontakt. Dessutom har min dotter som är involverad i affären hanterat mycket i kontakt och affären. MVH// CÅ Axelsson
Jättebra samarbete, alltid behjälplig med allt man behöver hjälp med.
Trevligt bemötande och stor tillgänglighet. Huset såldes snabbt och jag är nöjd. /Eva
Saklig,noggrann och trevlig och väl förberedd inför vårt möte.
Saklig, noggrann och trevlig. Han var väl förberedd inför vårt möte.
Super trevlig och hjälpsam, svarar och åtrekopplar snabbt.
Jag är mycket nöjd med Mateusz,, som med stor entusiasm tagit sig an försäljningen av mitt hus. Från min första tanke till mitt beslut om försäljning har Mateusz funnits där. Han har visat förståelse och respekt genom hela processen. Mateusz har alltid varit lätt att nå och kommunicera med vilket har varit en trygghet. Han har god kunskap om området och även i övrigt. Foton som tagits inom- och utomhus av bostaden var proffsigt framställda. Också där visade Mateusz kunnighet och engagemang. Visning och budgivning genofördes smidigt och klanderfritt. Jag kan varmt rekommendera Mateusz
Noggrann och professionell, alltid lätt att nå och tydlig i sin kommunikation och rekommendationer. Tusen tack för hjälpen✨
Caroline ingav redan vid sitt första besök förtroende och pålitlighet, något hon sedan har bevisat under hela försäljningsprocessen. Hon har varit informativ och fortlöpande återkopplat händelser i processen. Caroline upplevs som väldigt kunnig och är dessutom mycket trevlig som person. Hon rekommenderas starkt!
Lisette Austerby är föredömlig i sin roll som mäklare. Hon är extremt proffsig, trygg och kunnig. Lisette har också ett väldigt trivsamt och personligt sätt utan att göra kall på vara sig sin egen, köparens eller säljarens integritet. Jag vet inte vilka förväntningar jag borde ha haft inför min försäljning av mitt hus eftersom det är första gången i mitt liv som jag säljer ett. Oavsett det så är jag mer än jävligt nöjd med hur jag och min familj har blivit behandlade under hela försäljningsprocessen. Berghemsvägen 12 i...
Kompetent, noggrann och flexibel.
Trevlig och lättsam. Trevlig visning.
Effektiv och kunnig! Kan kanske göra lite pauser ibland så andra kan inflika. Mycket nöjd kund.
Mycket trevligt och bra bemötande. Angelägen om att snabbt få objektet färdigt för försäljning. Bra information och handledning kring detta. Hög tillgänglighet på mobil. Mycket kommunikativ under försäljningsprocess. Förväntningar mycket väl uppfyllda.
Jag är mycket nöjd. Linus har varit tillmötesgående och kunnig. Med hans hjälp har jag känt mig trygg i mitt beslut. Vgh Birgit
Trevlig och kunnig. Förklarade tydligt. Kan tänka mig att kontakta honom igen.
Jag blev mycket väl bemött. Christian har en mjuk och artig framtoning som skapar förtroende. Han är lyssnande och ger oss som kunder utrymme att prata till punkt. När vi behövt komma i kontakt har han alltid varit tillgänglig, eller så har han återkommit senare, om han varit upptagen. Christian är kunnig och noggrann och har visat stort intresse för uppdraget, vilket gör att jag uppfattar honom som synnerligen professionell. Vi är således nöjda med Christians sätt att framgångsrikt föra försäljningen i hamn.
Otroligt trevligt och professionellt bemötande. Korrekt värdering som fick huset sålt på nolltid. Lisette gav oss tips och input kring allt gällande huset, vilket gör det mycket tydlig hur kunnig och pålitlig hon är. Vi uppskattar verkligen Lisettes personliga engagemang i processen och hennes expertis. Vi hade definitivt valt henne som mäklare igen om vi skulle flytta igen. Tack Lisette!
Mycket nöjd! Bra och opartisk information gällande visningsobjektet! Snabb på att svara och återkoppla och tydlig i kommunikationen
Ett professionellt och lugnt bemötande rakt igenom hela processen. Enkel att få tag på och bra på att förklara. Sedan borde jag läst på mer om budgivning innan visningen så att jag hade varit lite mer förberedd och kanske också tydlig på vad jag ville.
Lyhörd, duktig och trevlig mäklare som avslutar affären snabbt!
Proffsig, tydlig, bra kommunikation och skapar en trygghet att hon har koll på läget.
Fint och trevligt bemötande genom hela processen. Proffsigt och tydligt. Kan rekommendera Caroline!
Jag och min fru blev väldigt väl bemötta när vi kom till visningen, vi hade mycket frågor som Lisette svarade på med ett riktigt proffsigt intryck. Lisette var mycket vänlig och verkar vara en varm person som brinner för sitt yrke. Vi tyckte Lisette var mycket sympatisk så nu när vi säljer vår bostad valde vi Lisette för detta uppdrag. Daniel & Svetlana
Möjliggjorde en snabb och smidig försäljning av vårt hus! Vi är mycket nöjda med Christians insats!
Vi blev alltid mycket väl bemötta, det var lätt att få kontakt med Lisette och att få svar på frågor. Vi upplevde henne som mycket kunnig. Våra förväntningar på husförsäljningen infriades helt.
Tydlig och effektiv mäklare som hjälpte oss att snabbt få till en affär! Vi är jättenöjda.
Caroline har hjälpt mig med försäljning av en lägenhet. Min förhoppning var att hitta en mäklare som både värnar om mina intressen som säljare men även ser till att köparen blir nöjd. Jag tycker att Caroline nådde mina önskemål.