Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

• BadgeElevenYears

Vi på Fastighetsbyrån kan både Mölnlycke och Härryda! Med god lokalkännedom, engagemang och vår marknadsledande position hjälper vi dig med hela bostadsaffären. Vi fokuserar på marknadsföring, affärsmässighet och ser varje affär som unik. Har du några speciella önskemål? Vi ser fram emot att höra dem. Oss fastighetsmäklare...

724 omdömen om Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Sedan starten hos Reco 2013

Annie C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Anders är en superbra mäklare, fantastik service och så professionell! Rekommenderar starkt om man söker en toppen mäklare!

Lina O
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Vi har haft mycket bra erfarenherer med Christian både vid husköp och försäljning. Han ä kunnig, medlar bra och är flexibel.

Ingrid H
Sålde sitt hus med hjälp av Lisette Austerby fd Gelefson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Lisette jobbade aktivt med försäljningen av vårt hus från start till mål, hon var kunnig och hade en bra plan för vår försäljning men var också villig att anpassa den efter våra behov och önskemål. Det kändes tryggt och smidigt hela vägen och vi är mycket nöjda med utfallet, både hur snabbt vårt hus blev sålt och att vi känner att vi fick ut det värdet som fanns i huset i priset vi sålde för.

Yvonne Elisabet L
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Mycket bra bemötande med täta uppdateringar om hur försäljningen framskred. Kändes tryggt att ha Anders som part vid försäljningen.

Robert A
Sålde en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

vi har haft några tomter som sålt och han har varit väldigt bra med sin kommunikation till mig. det är både digitalt samt samtal. han har ett lugn som får säljarna att känna trygghet i affären. har även en väldig bred kunskap som mäklare.

Josefine H
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Anders är en varm och trygg mäklare som ser köparen för vem hen är. Han tog emot oss med ett leende, brydde sig och svarade på de frågor vi hade under visningen. Han tog sig tiden till oss. Vi kan varmt rekommendera Anders!

Willy Roger H
Härryda

Första mötet var Sept- 23 då en positiv och trevlig Anders som värderade vårt hus .. Vi var förväntansfulla när försäljning/visning började i maj-24 så visade det sig att inte många kom , berodde på marknaden sades det. , vi hade många visningar och prissänkningar. Tyvärr blev slutpriset långt under vad vi hade hoppats på och värderas till, detta berodde absolut på fel värdering och prissättning enligt oss.. Anders var seriös och minskade på mäklararvodet.

Jonas A

Ppprrrooofffssiiiggg Trevlig

Patrik R
Landvetter

Trevlig, kompetent och närvarande känsla. Enkla och tydliga svar på frågorna alternativ tydlig vägledning om var svar fanns eller kontakt med exv. besiktningsman.

Hans Andreas Jörgen S
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Jag är mycket nöjd med Caroline och hennes arbete. Detta var första gången som jag sålde min bostad och Caroline var mycket professionell med att gå igenom hela processen med försäljningen. Alla frågor jag hade kunde Caroline på ett bra sätt förklara för mig.

Heinz G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Ambitiös, mycket noggrann och so ialt kompetent. Med något mer erfarenhet kommer hon få både pondus och större sjävdistans. Behåll henne! Heinz Guth, fg magister i bla försäljningsteknik.

Caroline A
Köpte sitt hus med hjälp av Lisette Austerby fd Gelefson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Lisette har både sålt hus till oss och förvaltar nu även försäljningen av vårt hus. Lisette är proffsig och tydlig och jag känner förtroende för hennes förmåga och kompetens.

Joakim B
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Hindås

Mycket trevlig och professionell. Tålmodig med frågor och tydliga svar!

Pauli H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Kompetent och mycket kunnig som mäklare

Cecilia R
Rävlanda

Caroline och jag hade ett mycket gott sammarbete. Alltid ett trevlig och hjälpsamt bemötande. Jag fick alltid en gång i veckan information om hur många som varit inne och tittat på min lägenhet. Jag kunde ringa eller smsa och hon svarade alltid eller ringde upp. Jag hade total tillit till henne. Rekommenderar varmt Caroline.

Martin B
Mölnlycke

Trygg och kompetent. Känns som han gillar hus. Är på rätt plats. Han är väldigt lugn i sitt sätt, vilket är bra mellan köpare och säljare.

Mona-Lisa C
Härryda

Borde jaga presumtiva kunder mer. Proffsigt upplägg på säljinfo av objektet Inte bara ha sänkning av pris som lösning på svårighet att sälja Mer aktiv i säljprocessen Väldigt bra info i o

Lena E
Landvetter

Trevlig, informativ och framför allt objektiv från både köparen och säljarens perspektiv.

Antonijo M

Kunnig Trygg Återkopplar i tid Kan Landvetter Har en gedigen och god databas för att hitta rätt köpare för objektet

Michael A

En väldigt bra mäklaren som verkligen hjälper dig med försäljning av din fastighet Kan verkligen rekommenderas

Victoria S

Mycket tillmötesgående, trevlig mäklare

Anna B
Mölnlycke

Mycket bra och professionellt arbete av Christian. Ordning och reda på allt.

Linda T
Landvetter

Mycket tillmötesgående, professionell och kunnig. Svarar och återkopplar alltid snabbt. Andra gången vi anlitar Lisette. Rekommenderar henne starkt som mäklare!

Antonijo M
Landvetter

Kompetent Trygg Pålitlig Anträffbar Professionell Rekommenderar starkt att man anlitar Svanberg

Martin S

^hijjjgfhhzizozohzigzigzigzogzohzogzogzohzohzigzizoy

BENGT E
Mölnlycke

Hon är mycket trevlig och kan säkerligen sitt jobb perfekt. Vi har bara träffats två gånger, men intrycket hittills är odelat positivt.

Ida M
Mölnlycke

Rekommenderar varmt Lisette till alla som ska sälja i Mölnlycke!

Bengt H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Mycket bra, professionell och engagerad

Elin R
Landvetter

Proffesionell, trevlig och enkel. Inget krångel, snabb och enkel kommunikation

Hanna F
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Hindås

Är professionell i alla lägen och har mycket bred kunskap om både försäljning, fastigheter och ekonomi. Mycket engagerad under hela perioden för försäljning. Ger ett trevligt bemötande och ser till att samtliga parter blir nöjda!

Christian E
Landvetter

Vi har träffat MÅNGA mäklare på visningar och det är ytterst få mäklare som är så lyhörda, tillmötesgående och ärliga som Lisette! Hon har stöttat oss hela vägen från letade av hus, husköp, till försäljning. Kan varmt rekommendera Lisette!

Kristofer H
Mölnlycke

Professionell, lättsam och trevlig.

Daniel S
Landvetter

Lisette levde upp till alla förväntningar vi hade på mäklaren för vårt husköp. Klara besked och svarade utförligt på samtliga våra frågor. Ett proffsigt bemötande och hantering genom hela processen.

Pavel J
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Vi köpte vårt hus av Caroline. Hon har ett professionellt och tydligt förhållningssätt till kunden. Samt hon fick oss att känna oss välkomna från en visningen till kontraktsskrivningen.

Monika H
Landvetter

Lisette hjälpte oss att sälja vårt hus nyligen. Vi började med säljprocessen ganska tidigt så huset satt ut som "på gång" kring ett år innan vi började med visningar etc. Lisette har hållit jättebra kontakt hela tiden och hjälpte oss att sätta up en bra tidsplan som funka för oss. Hon också hjälpte oss att få kontakt med målare och styling företaget för att säkerställa att huset är så bra förbered som möjligt. Generellt sett var vi jätte nöjd med Lisettes stöd under hela processen. Särskilt hur snabb hon svara på alla frågor och funderingar.

Emma H
Landvetter

Bra bemötande, flexibel med tider. Inte för säljande utan det känns som att man kan lita på informationen man får muntligen på visning tillexempel.

Andreas M
Landvetter

Enkel att ha att göra med till skillnad från många mäklare i området. Kände stort förtroende för Lisette.

Saed Z
Landvetter

Lisette hjälpte oss att köpa huset och nu har hon även hjälpt oss att sälja det! Hon har bästa koll på marknaden och superbra koll på området. Vi fick regelbundna uppdateringar och uppföljningar genom hela försäljningen processen vilket gjorde det väldigt enkelt och smidigt. Hon har varit alltid tillgänglig och svarade på frågor väldigt snabbt. Vi fick massa bra tipser och blev nöjda med resultatet till slut. Tusen tack!

Christer S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Uppdraget sköttes perfekt. Lätt att få tag i. Snabb återkoppling.

Sunjeev P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Bra bemötande, lyhört , duktig ,säker skötte försäljning utmärkt. Rekommenderar henne varmt. Det var trevligt att jobba med Maria Stenlund.

Jennie E
Hindås

Kunnig, bra kommunikation, tydlig process och tryggt hela vägen.

Rikard W
Härryda

Mycket professionellt, trevligt bemötande och det är tydligt att Anders är en erfaren och kunnig mäklare. Levde upp till mina förväntningar till 100%

Daniel J

Påläst, stor kunskap om objektet. Svar på alla frågor. Transparent genom hela budgivningsprocessen. Dessutom trevlig och lättsam.

Phijitra E
Härryda

Bra och snabb kommunikation och ett trevligt bemötande genom hela affären.

Fredrik J
Landvetter

Christian har vart proffsig i sitt agerande från första kontakt, mycket hjälpsam. Väldigt bra och snabb återkoppling. Ett trevligt bemötande. Hela försäljningen har gått smidigt och känts tryggt.

Per Arne A

Lätt att ha och göra med, väldigt kunnig och väldigt professionell i sitt arbete.

Kristin A
Mölnlycke

Jag har blivit väl bemött och fått hjälp med det jag har efterfrågat och mer därtill. Jag tyckte allt fungerade väl och hoppas att det fortsätter att göra det tills tillträde skett.

Sara W
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Stenlund en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Hindås

Vi upplevde att Maria gav ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Lugn, trygg och tillmötesgående. Hon svarade tydligt på alla våra frågor och guidade oss genom köpet på ett positivt sätt. Kan varmt rekommendera Maria!

Sofie N
Mölnlycke

Mycket trevlig och jordnära men samtidigt väldigt proffesionell! Caroline var ärlig och rak i förväntningar på försäljningen vilket jag uppskattade. Tillgänglig för det mesta och om inte svarade Caroline snabbt på sms eller ringde upp, Jag upplever att jag fick kontinuerlig uppdatering ang intressenter och en tydlig plan framåt när det gällde försäljningen av lägenheten. Mycket nöjd över mitt val av mäklare för försäljning av min lägenhet.

Eva-Lotta B
Mölnlycke

Påläst, enkel att ha att göra med, bra balans mellan att vara personlig och proffsig och har förväntningar på att min posiiriva kundresa fortsätter hela vägen till att affären är avslutad.