Mateusz Samuelsson

Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
4.9
Affärer senaste året

Mateusz Samuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Mateusz Samuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Mateusz Samuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.8. Mateusz Samuelsson har haft 17 försäljningar sen 2026-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

17 omdömen om Mateusz Samuelsson

Sedan starten hos Reco 2022
Sanny J
Sålde en tomt med hjälp av Mateusz Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Trevlig kille duktig jobbar på hela tiden

Ulla B
Sålde sitt hus med hjälp av Mateusz Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke - Skogen

Jag är mycket nöjd med byrån och mäklaren. Bra bemötande hela vägen. Finns inget att anmärka på.

Lisbeth I
Mölnlycke - Djupedalsäng

Mateusz är väldigt tillmötesgående, kunnig och. trevlig person. Vi har bara gott att säga om honom.

Emese J
Köpte sitt hus med hjälp av Mateusz Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Härryda - Skårtorp

En hjälpsam, tydlig och professionell person.

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Kristina S
Sålde sitt hus med hjälp av Mateusz Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
Mölnlycke

Vår mäklare Mateusz var precis den person vi behövde för vår husförsäljning. Mateusz är härligt ödmjuk, väldigt kommunikativ (vilket är viktigt för oss), en god lyssnare och har ett driv utöver vad vi förväntade oss. Han är effektiv, trogen uppdraget och mån om att affären ska kännas bra för både säljare och köpare. Vi är supernöjda med Mateusz från Svensk Fastighetsförmedling.

Jouri P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mateusz Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
Rävlanda

Jag är väldigt nöjd med Mateusz som mäklare! Han var professionell, engagerad och höll mig uppdaterad genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Mateusz till alla som ska sälja sin bostad.

Sara F
Orrekullen

Uppfyllde förväntningarna, nöjda

Svar från Mateusz Samuelsson

Tusen tack för fint omdöme Sara! /Mateusz

Pinar A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mateusz Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
Skinnefjäll

Vår mäklare (Mateusz Samuelsson) var oerhört hjälpsam och förstående. Det var väldigt lätt att komma åt honom. Han organiserade lätt en visning utanför det bokade datumet. Processen vi hade med vår bank för lånet var mycket långsam. Han ledde processen mycket väl under dessa dagar. Han var mycket stödjande i alla aspekter. Vi kände att vi var i trygga händer i denna kritiska period för vår familj.

Nikoletta P
Backa

Mateusz gjorde ett fantastiskt jobb, lyhörd och mycket tillmötesgående. Han ställer upp och trots många utmaningar så fick han oss att känna oss trygga i affären. Grymt jobbat och rekommenderar honom starkt! Tacksam.