Trevligt, respektfullt och varmt bemötande. Hon är alltid hjälpsam och svarar snabbt på frågor.
Lisette Austerby fd Gelefson
Lisette Austerby fd Gelefson är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
.Lisette Austerby fd Gelefson har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Lisette Austerby fd Gelefson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-08 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.9. Lisette Austerby fd Gelefson har haft 34 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
123 omdömen om Lisette Austerby fd Gelefson
Lisette är ett proffs ut i fingerspetsarna. Med sin ödmjukhet, kunskap och erfarenhet kan man känna sig trygg i att hon guidar rätt i bostadsaffären. Varma rekommendationer.
Vi har haft med Lisette att göra i flera års tid. Försäljning, värdering, bolån osv. Lisette tar sig alltid tiden, Hon bollar idéer, kommer med kloka råd inom sin profession och visar stor respekt mot dig som kund. Hon har er öga för spekulanter och en brett kontaktnät som kommer väl till pass inför en försäljning. För att inte nämna, hon kan sitt lokala område! Att välja Lisette innebär en trygghet när du ska ha en mäklare! Stort tack för en väl genomförd försäljning!
Vi har mött Lisette på flera visningar under året. Vi första mötet kände vi att här har vi en transparent och ödmjuk mäklare. Hon har lyssnat till oss och vårt behov och lotsat oss rätt. När vi funnit intresse för ett objekt och Lisette stått som mäklare har det motiverat ytterligare att se detta objekt. Nu vid köp av vårt nya hem har Lisette ingett trygghet och proffsighet och det känns fantastiskt att få ha Lisette som mäklare i detta köp.
Mycket nöjda, allt fungerat väl och vi har fått god guidning i försäljning och köp av bostad.
Lisette var ett superstöd under hela försäljningsprocessen. Allt flöt på så smidigt som det bara kunde.
Vill lämna våra varmaste rekommendationer till Lisette. Otroligt professionell, kunnig och förtroendeingivande. Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare!
Jag blev mycket väl bemött av Lisette. Hon var trevlig och lätt att få tag på vi d frågor, både på telefon och mail. Det hade jag också förväntat mig och hon levde upp till det. Bra med dokumentation och upplysningar när det gällde köpet.
Lisette gav ett otroligt ärligt intryck genom hela vår försäljning vilket jag uppskattade mycket.
Allt va super bra med Lisette tycker jag, bra bollplank vid frågor, kunnig i sitt jobb, tillmötes gående och kontakt bar vid alla tillfällen Levde absolut upp till våra förväntningar som vi hade på vår hus affär och Lisette gjorde denna resan lätt och bekväm Tack igen