Anders Merenius

Anders Merenius

Anders Merenius är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Anders Merenius har varit registrerad mäklare sedan 1988-07. Anders Merenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Merenius har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är alla trevliga möten med människorna jag får chansen att träffa.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är kunnig och har lång erfarenhet, samt att du kan känna dig trygg.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Lugn, hjälpsam, tekniskt kunnig, social.

Vad gör du helst på fritiden?
Cyklar, paddlar havskajak och åker alpint på vintern.

2024-12 - 2025-11

115 omdömen om Anders Merenius

Sedan starten hos Reco 2017
Ewa B
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Lugn och förtroendegivande. Kunnig i område och hus, kändes väldigt tryggt för mig som säljare,

Leif K
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Merenius en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Positiv och tillgänglig, lätt att få kontakt med. Saklig och kunnig och gav rak svar. Återkom snabbt med svar på olika frågeställningar. Gav ett proffesionellt intryck.

Peter L
Härryda

Anders är lugn, trevlig och metodisk och har lång erfarenhet från fastigheter och fastighetsaffärer.

Marcus H

Lättsam och smidig att jobba med.

Henrik T
Rävlanda

Upplever Anders som en mycket erfaren mäklare som är mycket lätt att ha att göra med som köpare. Han är saklig, håller sig till fakta och är lyhörd för alla slags funderingar och tankar man har.

Åke A
Hindås

Har inget o klaga på fick de svar som jag ville ha

Andreas B
Landvetter

Anders är en proffsig och erfaren mäklare. Han kändes kunnig och trygg att jobba med under försäljningen.

Ingrid Marita S
Hindås

Bemötandet var väldigt bra Han levde upp till de förväntningar som vi hade

Markus Erik E
Landvetter

Mycket professionell. Gav en känsla av lugn och trygghet.

Andreas B
Landvetter

Anders var lugn och kunnig om objektet. Han var alltid tillgänglig och gav snabba svar. Det kändes tryggt att jobba med Anders.