Caroline Ljung

Caroline Ljung

Caroline Ljung är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Caroline Ljung har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Caroline Ljung har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.8. Caroline Ljung har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

89 omdömen om Caroline Ljung

Sedan starten hos Reco 2022
Jessica B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Vi är mycket nöjda! Bra bemötande och en lyckad försäljning!

Danush D
Mölnlycke

God marknads- och produktkännedom. Hög kompetens och sakligt, vänligt bemötande. God kommunikation. Rekommenderas varmt.

Maria L
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Professionellt bemötande. Trygg och kompetent. Engagerad och snabb på att återkoppla och svara på frågor. Jag kan varmt rekommendera Caroline Ljung.

Nelly S
Mölnlycke

Som privatperson gör man kanske några fastighetsaffärer genom åren och då är det viktigt att det blir en bra känsla även för säljaren (oss). Dessvärre motsvarar Caroline inte våra förhoppningar och hon gjorde att vår affär inte känns bra någonstans. Och jag kan bara hoppas att våra vägar inte möts igen. Kan absolut inte rekommendera henne.

Svar från Caroline Ljung

Hej Nelly! Så tråkigt att du upplever situationen på detta sätt. Jag förstår att jag inte har nått fram till dig att jag som mäklare behöver vara en opartisk mellanman mellan dig som säljare och eran köpare. Mvh Caroline

Gunilla F
Mölnlycke

Caroline får högsta betyg av mig. Hon har varit otrolig under hela resan från start till försäljning. Bra information hela tiden och alltid återkopplat snabbt vid funderingar.

Monica L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Mölnlycke

Hon är så lugn och hjälpsam. Svarar och tar reda på det man vill veta.

Anders S
Mölnlycke

Glad och trevlig med positiv inställning till uppdraget, levde upp till de förväntningar vi hade med en lyckad försäljning av vår bostadsrätt.

Hans R
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Ljung en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Hindås

Väldigt tillmötesgående och kunnig

Hannah K
Mölnlycke

Vi är väldigt nöjda med henne som mäklare, hon är professionell, trevlig och enkel att samarbeta med.

Terhi K
Mölnlycke

Tillgänglig och uppdaterade oss kontinuerligt under hela processen.