Christian Svanberg

Christian Svanberg

Christian Svanberg är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Christian Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Christian Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 299 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Svanberg har haft 47 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

299 omdömen om Christian Svanberg

Sedan starten hos Reco 2014
Sven K
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Landvetter

Kompetent, noggrann och flexibel.

Jimmy S
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
Rävlanda

Trevlig och lättsam. Trevlig visning.

Irene D
Härryda

Mycket trevligt och bra bemötande. Angelägen om att snabbt få objektet färdigt för försäljning. Bra information och handledning kring detta. Hög tillgänglighet på mobil. Mycket kommunikativ under försäljningsprocess. Förväntningar mycket väl uppfyllda.

Kristina B
Sålde en tomt med hjälp av Christian Svanberg en del av Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda

Trevlig och kunnig. Förklarade tydligt. Kan tänka mig att kontakta honom igen.

Bragi B

Jag blev mycket väl bemött. Christian har en mjuk och artig framtoning som skapar förtroende. Han är lyssnande och ger oss som kunder utrymme att prata till punkt. När vi behövt komma i kontakt har han alltid varit tillgänglig, eller så har han återkommit senare, om han varit upptagen. Christian är kunnig och noggrann och har visat stort intresse för uppdraget, vilket gör att jag uppfattar honom som synnerligen professionell. Vi är således nöjda med Christians sätt att framgångsrikt föra försäljningen i hamn.

Benjamin Fredrik S
Mölnlycke

Möjliggjorde en snabb och smidig försäljning av vårt hus! Vi är mycket nöjda med Christians insats!

Johanna A
Mölnlycke

Vi är jättenöjda med den hjälp vi fått av Christian i samband med försäljning av vårat hus. Han har visat engagemang för oss säljare och för huset. Varit snabb och rak i kommunikationen.

Carolina M
Landvetter

Professionell och väldigt noggrann. Har koll på allt som ska göras och tar verkligen tid på sig att berätta för intressenterna kring fördelarna med bostaden.

Ingela J
Härryda

Jag är mycket nöjd agerade o proffsigt utförande. Svarade alltid i telefon när vi hade frågor oavsett dag. Kan rekommendera honom

Hans R
Härryda

Mycket proffsig o kunnig mäklare, hjälpsam och alltid tillhands.