Otroligt trevligt och professionellt bemötande. Korrekt värdering som fick huset sålt på nolltid. Lisette gav oss tips och input kring allt gällande huset, vilket gör det mycket tydlig hur kunnig och pålitlig hon är. Vi uppskattar verkligen Lisettes personliga engagemang i processen och hennes expertis. Vi hade definitivt valt henne som mäklare igen om vi skulle flytta igen. Tack Lisette!
Lisette Austerby fd Gelefson
Lisette Austerby fd Gelefson är mäklare på Fastighetsbyrån Mölnlycke Härryda
.Lisette Austerby fd Gelefson har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Lisette Austerby fd Gelefson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-08 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.9. Lisette Austerby fd Gelefson har haft 29 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
136 omdömen om Lisette Austerby fd Gelefson
Mycket nöjd! Bra och opartisk information gällande visningsobjektet! Snabb på att svara och återkoppla och tydlig i kommunikationen
Jag och min fru blev väldigt väl bemötta när vi kom till visningen, vi hade mycket frågor som Lisette svarade på med ett riktigt proffsigt intryck. Lisette var mycket vänlig och verkar vara en varm person som brinner för sitt yrke. Vi tyckte Lisette var mycket sympatisk så nu när vi säljer vår bostad valde vi Lisette för detta uppdrag. Daniel & Svetlana
Vi blev alltid mycket väl bemötta, det var lätt att få kontakt med Lisette och att få svar på frågor. Vi upplevde henne som mycket kunnig. Våra förväntningar på husförsäljningen infriades helt.
Toppen, god kommunikation och att bolla tankar och idéer med! Tack❤️
Lisette Austerby var lyhörd för våra behov av hjälp då vi skulle hjälpa vår far att sälja sitt hus. Trots att det drog ut lite på processen pga av kommunens ovilja att ge vår far ett boende då han insåg att det var dags. Allt blev förskjutet nåt år men hon var alltid alert när det var dags att agera och stödja oss i nästa steg i försäljningen. Kännedomen i kommunen väger ju också tungt. Vi rekommenderar Lisette varmt
Väldigt bra. Trevlig och hörde av sig med uppdateringar hela tiden. Ansträngde sig för att lägga in nya visningar
Vi blev väl omhändertagna genom hela processen, och slutresultatet blev lysande.
Mäklaren gav ett tryggt och professionellt intryck under hela processen. Hon lovade inte mer än hon kunde hålla, vilket kändes seriöst och förtroendeingivande. Vi hade önskat något mer engagemang, men överlag fungerade försäljningen bra och vi kände oss trygga genom affären.
Vi köpte ett hus genom Lisette på Fastighetsbyrån i Mölnlycke Härryda och är mycket nöjd med hela processen. Lisette är professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med. Hon gav ett tryggt bemötande, var alltid tillgänglig för frågor och gjorde köpet smidigt och enkelt. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som ska köpa eller sälja bostad.