Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden

Christoffer Perenkranz har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Christoffer Perenkranz har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 496 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Perenkranz har haft 56 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

496 omdömen om Christoffer Perenkranz

Sedan starten hos Reco 2017
Johannes Lagerlöf F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer var professionell, trevlig och lätt att ha att göra med genom hela processen som blev väldigt effektiv och smidig. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor och annan kontakt.

Mikael N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer är kunnig, mycket professionell och vänlig. Rekommenderas starkt!

Edward K
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer visar sig kunnig, kan sina fakta och sina objekt. Han är seriöst i sitt bemötande och kan förstår köparens position.

Ella V
Norra Djurgårdsstaden

Det här är tredje gången vi tar hjälp av Christoffer för att sälja vår bostad. Han är engagerad, professionell, stabil och genuint trevlig!

Fredrik V
Norra Djurgårdsstaden

Mycket engagerad mäklare med bra bemötande! Återkopplar kontinuerligt under hela processen. Rekommenderas varmt!

Matilda H
Norra Djurgårdsstaden

Jag är mycket nöjd med Christoffers insats som mäklare vid försäljningen av min lägenhet i Norra Djurgårdsstaden, ett område han har stenkoll på. Försäljningsprocessen flöt på oerhört smidigt och kändes trygg från start till mål. Christoffer är trevlig, tydlig, kommunikativ och enkel att ha att göra med, och han höll mig löpande uppdaterad genom hela processen. Han var alltid snabbt tillgänglig när frågor eller funderingar dök upp. Jag kan varmt rekommendera!

POURIYA P
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer hjälpte mig med både inköp och försäljning av min lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. Han är högst insatt i bostadsmarknaden och gör sunda bedömningar av läget utifrån marknadsläget i stort samt individens förutsättningar och önskemål. Jag fick mycket uppskattad stöd och kloka tips och råd av honom under hela försäljningsprocessen. Utfallet blev en bra tajming av säljmoment och en mycket smidig säljprocess. Jag rekommenderar honom starkt 👍

Helene K
Dalénum

Kunnig, trevlig, återkopplar snabbt och väldigt duktig!

Alva E
Norra Djurgårdsstaden

Vi har redan såld med Christoffer och det var trevligt att upplever köpet med honom. Han är tillgängligt och engagerad och jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare.

Jonathan R

Trevlig och pålitlig mäklare