Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden

Christoffer Perenkranz har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Christoffer Perenkranz har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 468 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Perenkranz har haft 54 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

468 omdömen om Christoffer Perenkranz

Sedan starten hos Reco 2017
Caroline H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden

Punktlig, informerad, kommunikativ och lyhörd med ett trevligt bemötande och professionell ton. Jag kan verkligen helhjärtat rekommendera Christoffer Parenkranz som en förtroendeingivande mäklare.

Tobias K
Norra Djurgårdsstaden

Från första samtalet till signering har Christoffer varit informativ, svarat på frågor och återkopplat snabbt. Vi har upplevt det professionellt och trevligt!

Daniel A
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Kyrkviken

Vi träffade fem st olika mäklare och valde till slut honom. Ett riktigt bra val visade det sig! Christoffer har under hela resan varit suverän. För oss säljare har han hela tiden varit tillgänglig, kommit med med de allra bästa råd och rekommendationer och visat en enorm skicklighet vid en känslig budgivning. Kan rekommendera honom å det varmaste (särskilt i par med stylist-Ellie, då blir det dynamit 🧨!)

Minoo B
Kyrkviken

Helt fantastisk person. Vänligt och professionellt intryck från första början. Mycket kommunikativ och alltid tillgänglig för eventuella frågor. Vi kände oss väldigt trygga i hur han vid budgivningen hanterade alla intressenter och sedan de 2 två kvarvarande sällskapen. Jag har redan rekommenderat honom till en bekant. Tusen Tack Christoffer!

Jens Forsberg H
Norra Djurgårdsstaden

Min erfarnhet av Christoffer är att han är mycket professionell.

Sara R
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer var otroligt proffsig, tillmötesgående, pålitlig och vänlig under hela köpprocessen. Det har känts tryggt hela vägen och jag rekommenderar honom varmt!

Mårten R
Norra Djurgårdsstaden

Vi har både sålt och köpt med Christoffer, och upplever att han är kanon.

Carl Ludvig D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden

Vi anlitade Christoffer för att sälja vår lägenhet och är mycket nöjda med valet. Hans kommunikation var toppklass, där vi alltid kände oss uppdaterade och involverade, och han förde sakliga diskussioner och hjälpte oss föra resonemangen sakligt och grundat innan varje beslut. Det gav oss trygghet genom hela processen. Christoffers positiva inställning och tålamod gjorde försäljningen väldigt smidig givet marknadsläget, där vi sålde efter 6 st visningar. Hans absolut starkaste sida var förmågan att upprätta personliga dialoger...

Gustav H
Hjorthagen

Alltid snabba svar och Väldigt trevligt och positivt bemötande! Har passat jättebra med oss och har alltid haft bra svar på tal och kloka tankar kring säljtaktik! Resulterade också i en snabb och smidig affär trots en ganska kall marknad! Snyggt jobbat!

Andreas E
Norra Djurgårdsstaden

Jag kan varmt rekommendera Christoffer Perenkranz på Fastighetsbyrån. Från första kontakten till avslutad affär har han varit otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Kommunikation och återkoppling har alltid varit snabb och tydlig, och jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Hans kunskap om marknaden och området, kombinerat med en personlig och genuin service, gjorde att jag fick blev otroligt nöjd med resultatet.