Hanne Söderström

Hanne Söderström

Hanne Söderström är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden

Hanne Söderström har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Hanne Söderström har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanne Söderström har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

34 omdömen om Hanne Söderström

Sedan starten hos Reco 2024
Siv T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanne Söderström en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Hjorthagen

Jag kunde inte fått en bättre mäklare, än Hanne. Utrolig duktig på sitt jobb. Mycket påläst, om området och föreningen

Klara R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanne Söderström en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Hjorthagen

Trevligt bemötande, kunnig, följer upp och tillgänglig för frågor/hjälpsam!

Rebecca Felicia L
Hjorthagen

Hanne gjorde ett fantastiskt jobb med att svara på mina frågor och föra kontakt vid alla tillfällen i processen. Stort tack för det!

Helena L
Hjorthagen

Hanne är kompetent, engagerad och hjälpsam. Helt enkelt gick allt väldigt smidigt.

Rebecca L
Norra Djurgårdsstaden

Vi köpte bostad genom Hanne som genom hela processen var mycket professionell och engagerad vilket kändes tryggt. Snabb och tydlig kommunikation och väldigt trevlig och lättsam! 🌟

Svar från Hanne Söderström

Så roligt att höra! 😊 Tack för att ni tog er tid att skriva. Önskar er all lycka och många härliga stunder i ert nya hem, vi ses på tillträdet! 🌟

Helén B
Norra Djurgårdsstaden

Professionellt bemötande, bra kommunikation, bra råd, hjälpsam

Svar från Hanne Söderström

Tack snälla för din fina recension Helén! Det har varit ett nöje att hjälpa dig genom försäljningen och jag är glad att du är nöjd med processen. Hör gärna av dig om du behöver hjälp framöver, jag finns alltid här som bollplank. Vi ses på frånträdet! :)

Oskar B
Norra Djurgårdsstaden

Tog alla mina frågor på stort allvar och såg till att få snabba svar från förening och ekonomiska förvaltare.

Svar från Hanne Söderström

Tack Oskar för din fina recension! Det har varit ett nöje att hjälpa er och jag är glad att ni är nöjda. Önskar er all lycka i ert nya boende! :)

Robert M
Hjorthagen

Mycket trevlig, kunnig och förtroendeingivande!

Svar från Hanne Söderström

Stort tack Robert för dina fina ord och för förtroendet! Hoppas du kommer stortrivas i din nya bostad :)

Patricia A
Norra Djurgårdsstaden

Punktlig, arbetar hårt och oerhört trevlig! Är supernöjd.

Tack så mycket Patricia! Det glädjer mig verkligen att du är nöjd :D

Maja R
Hjorthagen

Positiv och proffsig. Inget är ett problem.

Tack för din feedback! Kul att allt fungerade smidigt :D