Jag kunde inte fått en bättre mäklare, än Hanne. Utrolig duktig på sitt jobb. Mycket påläst, om området och föreningen
Hanne Söderström
Hanne Söderström är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
.Hanne Söderström har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Hanne Söderström har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanne Söderström har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
34 omdömen om Hanne Söderström
Trevligt bemötande, kunnig, följer upp och tillgänglig för frågor/hjälpsam!
Hanne gjorde ett fantastiskt jobb med att svara på mina frågor och föra kontakt vid alla tillfällen i processen. Stort tack för det!
Hanne är kompetent, engagerad och hjälpsam. Helt enkelt gick allt väldigt smidigt.
Vi köpte bostad genom Hanne som genom hela processen var mycket professionell och engagerad vilket kändes tryggt. Snabb och tydlig kommunikation och väldigt trevlig och lättsam! 🌟
Så roligt att höra! 😊 Tack för att ni tog er tid att skriva. Önskar er all lycka och många härliga stunder i ert nya hem, vi ses på tillträdet! 🌟
Professionellt bemötande, bra kommunikation, bra råd, hjälpsam
Tack snälla för din fina recension Helén! Det har varit ett nöje att hjälpa dig genom försäljningen och jag är glad att du är nöjd med processen. Hör gärna av dig om du behöver hjälp framöver, jag finns alltid här som bollplank. Vi ses på frånträdet! :)
Tog alla mina frågor på stort allvar och såg till att få snabba svar från förening och ekonomiska förvaltare.
Tack Oskar för din fina recension! Det har varit ett nöje att hjälpa er och jag är glad att ni är nöjda. Önskar er all lycka i ert nya boende! :)
Mycket trevlig, kunnig och förtroendeingivande!
Stort tack Robert för dina fina ord och för förtroendet! Hoppas du kommer stortrivas i din nya bostad :)
Punktlig, arbetar hårt och oerhört trevlig! Är supernöjd.
Tack så mycket Patricia! Det glädjer mig verkligen att du är nöjd :D
Positiv och proffsig. Inget är ett problem.
Tack för din feedback! Kul att allt fungerade smidigt :D