Lasse Tapper

Lasse Tapper

5.0 / 5 baserat på 2 omdömen

Lasse Tapper är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje

.

Lasse Tapper har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Lasse Tapper har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 2 omdömen med ett betyg på 5.0. Lasse Tapper har haft 0 försäljningar sen 2021-09 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

Läs vad 2 Läs vad Lasse Tapper

 • köpte sitt hus med hjälp av Lasse Tapper en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
  • Singö
  2020-07-04 Verifierad kund
  Köpte hus på Singö
  Proffsigt och trevligt hanterande
  Men vi hade med Göran Persson, inte Lasse Tapper
  Tack Maria och Grattis till ett fantastiskt ställe. Det är något väldigt speciellt ni köpt tycker jag. Jag inledde försäljningsuppdraget och var ansvarig mäklare men Göran gjorde det mesta av jobbet. Lycka till nu och njut av sommaren, och tack för fin feedback 🙏 Vänligen/Lasse T Lasse Tapper
  Gilla
 • 2014-04-04 Spontant omdöme
  Fastighetsbyrån i Norrtälje. Vi köpte en sommarstuga som Lasse tapper mäklade. Han var en trevlig, lugn och saklig mäklare som alltid var tillgänglig. Han skötte dessutom dialogen mellan säljare och oss köpare på ett exemplariskt sätt genom att diskutera med respektive om syn på pris och värde. Generellt sett var det en mäklare som snabbt kände av sin kund och lika snabbt anpassade sitt sätt så att kommunikationen blev smidigt, trevlig och mycket informativ. Kontraktsskrivningen sköttes dessutom utmärkt. En mäklare som jag kan rekommendera till de flesta.
  Gilla