Alice har varit mycket tillmötesgående. Kommunicerat och återkopplat alla händelser under vår försäljning av fastigheten. Trevligt bemötande. Vi kan starkt rekommendera henne som mäklare.
Alice Johansson
Alice Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland
.Alice Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Alice Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.8. Alice Johansson har haft 10 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
10 omdömen om Alice Johansson
Bra och trevligt bemötande. Snabba återkopplingar, även på ledig tid. Mycket flexibla visningar.
Kunnig och lugn så man blev trygg. Levererade precis som vi hoppades
Lätt att nå både via telefon och mail. Svarar på frågor och undersöker det hon inte vet för att kunna lämna snabbt svar. Proffsig och trevlig!
Jag upplever Alice, som trots allt är relativt ny/ung mäklare, vara kunnig/påläst, lyhörd på önskemål mm. Tog sig an oss på ett seriöst o ansvarsfullt sätt. Vänlig o informerade oss kontinuerligt om hur läget såg ut varje vecka . Vi fick precis som vi önskade o är mao mkt nöjda m Alice som mäklare. Det hela avlöpte snabbt o smidigt. Vad mer kan man begära.. TACK Alice!!
Tack så mycket 🌹 Hon hjälpte oss mycket och allt var bra
Mycket trevlig. Gav mig mycket hjälp vid försäljningen av min lägenhet. Rekommenderar.
Alice har varit bra på alla sätt . Hon har varit lätt att nå på telefon och har haft svar på våra frågor. Dessutom hjälpsam och trevlig Inte så dryg och överlägsen som många mäklare kan vara . Siv och Mikael Danielsen
Tydlig och lätt att ha att göra med.
Alice var mycket trevlig men ändå mycket rak dvs ärlig. Mycket organiserad. Pålitlig. Vi är nöjda och glada. Vi önskar Alice allt gott. Helene & John.