Fastighetsbyrån Öland

• BadgeNineYears
1 158
4.7
Ring 0485-779 71 Dela

På Södra Långgatan i Borgholm hittar du vårt kontor mitt på Öland. Vi har hela Öland som verksamhetsområde. Vi förmedlar alla typer av bostäder och fastigheter från fritidshus och bostadsrätter till lantbruk och kommersiella fastigheter. Objekt till salu marknadsför vi både i våra tre kontor, i alla Ölands Banks skyltfönster...

1158 omdömen om Fastighetsbyrån Öland

Sedan starten hos Reco 2013

Jan L
Böda

Jag har inte träffat Frida personligen utan bara samtalat med henne i telefon. Bemötandet i telefon har varit bra och de saker som ska göras har hon gjort snabbt. En dag extra efter helgen för tid att korrigera köpekontraktet hade inte varit fel. Visningen av bostaden var det en annan person för Frida var på semester. Julia har jag för mig hon heter, det skötte hon bra fast det inte var hennes objekt.

Malin P
Färjestaden

Trevlig, rak och tydlig! Detta uppskattas hos en köpare och Frida känns ärlig och trygg. Kan varmt rekommendera henne!

Anders A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Orre en del av Fastighetsbyrån Öland

Mycket trevligt Frida var proffsig

Thomas N
Mörbylånga Socken

Cecilia har en mjuk och behaglig framtoning men ändå bestämd. Hon är noggrann, tydlig och kunnig. Jobbar på trots att marknaden är svår.

Kenth O
Sålde en tomt med hjälp av Erica Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Djupvik - Lofta

Erika är en lugn o erfaren mäklare . Förklarar överskådligt hela processen. Ett bra " bollplank" ända fram till kontrakt.

Carl-Johan F
Sandbybadet

Trevlig och bra att kommunicera med. Svår att få tag i. Har nog ringt 15 ggr utan svar från Frida. Men förutom det så var allt bra.

Magnus P
Rälla

Tobias är en jordnära och bra mäklare som tänker både på säljare och köpare. Jag som säljare kände att han brydde sig om mig och jag uppfattar honom som väldigt lyhörd på vad jag tycker och tänker. Väldigt duktig på sitt jobb och brinner verkligen för sina kunder. Jobbar hårt och får mig som säljare att känna mig trygg i valet av mäklare. Skulle rekommendera honom 10 ggr av 10. Av mig får han högsta betyg och skulle jag sälja ett hus till så skulle jag utan att tveka anlita Tobias igen. Han har full koll på vilka personer...

Svar från Tobias Berge

Tack för att du delar din upplevelse Magnus, det värmer verkligen ett mäklarhjärta så glad att vi gick i mål och du känner dig nöjd! Lycka till med allt framöver!

Mikael S
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Nilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Eriksöre

Trevlig, kunnig och snabb på att svara

Katarina H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Boström en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Högsta förtroende för Andreas. Dock planerade vi vår försäljning lite dåligt så den krockade med Andreas välförtjänta semester. Vi trodde inte vi skulle sälja så snabbt men allt var klappat och klart innan Andreas var i tjänst igen. Det var en annan mäklare som hjälpte oss att avsluta affären.

Erik H
Husvalla

Tobias är saklig, kunnig och ambitiös. Det kändes tryggt att låta honom hantera vår försäljning, och han gjorde ett kanonjobb!

K-g S
Byrum - Sandvik

Det var ett trevligt bemötande från hennes sida Mina förväntningar på henne blev uppfyllda Det viktigaste av allt försäljningen av fastigheten gick i mål

Karl Peter Olof A
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland

Har återkommit med svar på frågor utan dröjsmål! Trevligt bemötande! En bra person helt enkelt!

Christina H
Husvalla

Efter att ha träffat andra mäklarhus träffade vi Tobias och det kändes som rätt val av mäklare. Vi uppskattade att få en ärlig och realistisk uppfattning om utgångspris redan vid första mötet. Det var också tillfredsställande att han snabbt förstod vilken vision vi haft med husbygget. När vi sökt kontakt har vi fått snabb respons. Huset blev sålt inom en bra tidsram och till ett fullt acceptabelt pris, så vi är bara nöjda!

Christer A
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland

Ett trevligt och positivt bemötande vid kontakt. Ringer oftast upp för att korrekt information skall förmedlas och tar sig tid vid samtalen. Väldigt tillgänglig. Tobias har varit aktiv hela vägen och sett till att annonsen förnyats för att vara synlig. Agerat snabbt vid försäljningen så att allt kommit på plats efter både säljare och köpares önskemål. Fixat med allt det praktiska på ett mycket smidigt sätt med olika kontakter och att kontraktsskrivningen blev en gemytlig och trevlig sammankomst. Vi har bara gott att säga

Makira K

Tobias Berg är den bästa mäklare Mycket duktig Bäst på alla sätt och vis 🏠🥇💜

Rasim K
Rälla

Tobias Berg är den bästa mäklare på jorden Proffsig , snäll, duktig , bäst Guld medalj 🥇

Ann-Sofie A
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland

Tobias känns som en proffsig mäklare, som tar sig tid med både köpare och säljare. Återkommer alltid med svar på frågor vi haft. Toppen!

Kawther I
Köpte sitt hus med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Hej! Jag är mycket nöjd med Nichole Björnsson. Hon var professionell, hjälpsam och trevlig under hela processen. Tack så mycket!

Rose Maj-Britt Elisabeth L
Sålde sitt hus med hjälp av Frida Orre en del av Fastighetsbyrån Öland
Södra Möckleby

Vänlig. Hänsynsfull. Snabb- effektiv. Kunnig. God information - ofta.

Åsa K
Södra Möckleby

Mycket trevlig. Påläst, humor.

Håkan O
Sålde sitt hus med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland

Hade inga förväntningar men tycker hon som helhet har gjort ett mycket bra jobb. Hon gick igenom hela proceduren med mig på ett bra sätt. Vid försäljningen hjälpte hon till att höja priset.

Lina Debohra W
Köpte sitt hus med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Algutsrum - Törnbotten

Snabb med återkopplingar och ordna saker. Trevlig och lätt att ha att göra med.

Magnus J
Södra Möckleby

Trevlig, påläst, hade svar på dom flesta frågorna

Maria A
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Wahlfrid en del av Fastighetsbyrån Öland
Eriksöre

Trevlig, har alltid svarat snabbt vid kontakt och en mycket duktig mäklare.

Karin V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Boström en del av Fastighetsbyrån Öland

Vi har upplevt Andreas som enormt tillmötesgående och flexibel. Vi fick förtroende för honom och uppfattar honom som genuin och lätt att ha och göra med på alla sätt. Stort plus för hans personliga bemötande och sociala kompetens.

Daniel V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Boström en del av Fastighetsbyrån Öland

Andreas var väldigt hjälpsam och snabb att lösa så vi fick titta på fastigheten och kunde göra en affär. Väldigt påläst och kunnig på sitt område. Enbart gott att säga om Andreas. Skulle varmt rekommendera Andreas till mina vänner.

Gunilla T
Färjestaden

Hon lyssnar utan att avbryta eller stressa och håller det hon lovar. Hon är vänlig och pratar inte för fort. Jag upplever henne empatisk och att hon anstränger sig för att det ska bli så bra som möjligt för mig. Hennes kunskap är god och hon försöker att ta reda på det hon inte känner till. Hon inger förtroende

Glenn A
Eriksöre

Hon är toppen. Inkännande och lyssnar och följer det man har tankar om. Vi rekommenderar Cecilia varmt. Glenn och Eva

Hannes F
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Boström en del av Fastighetsbyrån Öland
Långlöts Socken

Mycket bra helhetsintryck. Man får känslan av att Andreas vill ens bästa, är väl informerad och kan svara på alla relevanta frågor samt ett väldigt trevligt bemötande. Allting har gått väldigt smidigt.

Karin E
Borgholm

Vi är mycket nöjda med en snabb affär och och våra förväntningar levdes upp.

Anna A
Spjutterum

Engagerad, intresserad, inlyssnande, förstående, tydlig, kompetent, informativ, strukturerad, balanserad, otroligt förtroendeingivande. Tillgänglig, rimlig, lugn och tar sitt uppdrag på största allvar. Jag har aldrig känt sånt förtroende för en mäklare tidigare, vilken gåva hon har! Jag har verkligen kunnat förlita mig på hennes expertis och har inte för en sekund tvivlat eller tvekat kring det hon förmedlat till oss (som jag gjort i tidigare sälj- och köpsituationer). Jag hade vart stolt om jag varit hennes arbetsgivare...

Linus R
Långlöts Socken

Mycket bra och trevligt bemötande

Petra Andersdotter A
Spjutterum

Väldigt hjälpsam och pedagogisk. Hon har tagit sig tid och varit otroligt varm och positiv i hela processen. Och även efter. Jag kände direkt tillit att hon vet vad hon pratar om och hon är väldigt proffsig och kunnig. Jag ger högsta betyg och rekommenderar henne allra varmast.

Birgitta A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Duktig trevlig tjej , följer upp sina uppdrag .

Stefan A
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Boström en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Andreas är en mycket bra mäklare! Han är påläst, kunnig och lätt att prata och ställa frågor till. Jag kan alltid maila/ringa och få ett snabbt svar av Andreas! Vi i familjen är mycket nöjda med all kontakt som vi har haft genom åren då vi har letat hus i Borgholm!

Mikael L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Nu har vi enbart haft kontakt via mejl. Men det har varit väldigt bra. Ett trevligt bemötande. Klar och tydlig i kommunikationen och snabb i sitt arbete. Bara tummar upp ifrån oss.

Berit G
Köpingsvik

För nio år sedan köpte vi Klockslätten 14. Mäklare även då var Andreas Boström. Han var vänlig och förtroendeingivande. Vi ville titta på huset en gång till, tillsammans med en sakkunnig person. Andreas hade inte själv möjlighet att visa huset den dagen, men la ut nycklarna så vi kunde komma in själva. Sympatiskt! Nu när det var dags för oss att sälja huset, var det självklart att kontakta Andreas igen. Han har hela tiden arbetat rationellt och proffesionellt. Vi har uppskattat mycket att så fort vi har undrat över något...

Gunilla M
Borgholm - Sjöstugan

En mycket kunnig och förtroendeingivande mäklare som dessutom alltid varit tillgänglig för kommunikation i våra frågor och skött vår försäljning på ett för oss mycket tillfredställande och tryggt sätt.

Cecilia N
Köpte sitt hus med hjälp av Erica Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Öland

Erica var mycket kompetent, vänlig och hjälpsam.

Rolf P
Borgholm

Mycket trevlig och saklig, gav bra information

Ingegärd Elisabet U
Bläsinge

Mycket professionellt och trevligt bemötande.

Sune A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Än så länge allt i sin ordning, mycket trevligt bemötande. Allmänt hjälpsam.

Ulf M
Borgholm

Nicole är mycket professionell och säker. Dessutom ett trevligt bemötande. Hon får full poäng av mig.

Ella V
Löttorp

Ett bra tålamod och svarar på alla frågor i en ganska långdragen affär på grund av säljarna. En bra och kunnig mäklare

Nader C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Johansson en del av Fastighetsbyrån Öland
Böda

Väldig duktig o engagerade mäklare. Hon kunde sälja min lgh medan andra mäklare hela ett år försökt sälja andras i samma område och med samma storlek. Endast tak vare hennes engagemang och tillgänglighet till spekulanter och en duktig arbete. Jag är otrolig nöjd med henne.

Katarina S
Högby Socken

Mycket smidig försäljning, tack vare Frida!

Henrik K
Binnerbäck

Väldigt tillmötesgående och proffsig mäklare!

Linda G
Kårehamn

Driftig och pålitlig. Följer upp och håller kontakten under hela processen.

Marina T
Köpingsvik

Enligt mig är Tobias en perfekt fastighetsmäklare. De egenskaper som Tobias har visat genom hela bostadsaffären är : lyhördhet , kompetens, påläst, professionell, närvarande, empatisk samt engagerad. Jag kan varmt rekommendera Tobias Berge som mäklare. Tack för all fin hjälp. Marina

Svar från Tobias Berge

Jag är så glad att vi hittade helt rätt ställe för dig efter att ha träffats ett flertal gånger! En mäklares dröm när man ser hur alla sinnen bara hittar hem ❤️

Ulf-Peter S
Köpingsvik

Med trevligt och engagerat bemötande, skötte Tobias affären lysande. Hans fingertoppskänsla gjorde att vi fick ett snabbt och smidigt avslut.

Svar från Tobias Berge

Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa och känna er 😻 Och extra kul att det gick snabbt och till ett pris som uppfyllde era förväntningar!