Erica Bertilsson

Erica Bertilsson

Erica Bertilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland

Erica Bertilsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Erica Bertilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.9. Erica Bertilsson har haft 5 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

111 omdömen om Erica Bertilsson

Sedan starten hos Reco 2023
Maria O

Bra, trevlig och tillmötesgående

Matti O
Böda

Vi blev väl bemötta av Erika. Hon gav oss god information om objektet och var hjälpsam med förvärvet och kontakten med husägarna.

Eva Gudrun E
Böda

Ett trevligt och proffsigt bemötande. Vi kan rekommendera Erica till alla som vill sälja på norra Öland.

Annika B
Sålde en tomt med hjälp av Erica Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Hornsjön

Jag är så nöjd med vår kontakt ända från början. Jag har blivit väl bemött och hon har varit positiv och följsam. Vi har haft ett gott samarbete kring allt som behövts göras kring försäljningen. Det är också en trygghet att hon har lokalkännedom och har flera års erfarenhet. Erica får toppbetyg av mig!

Bertil N
Sålde sitt hus med hjälp av Erica Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Öland

Bemötande på bästa sätt. Av tidigare erfarenhet visste vi att mäklaren var mycket kompetent, trevlig och duktig. Alltid tillgänglig, vilket gjorde det enkelt för oss när det uppkom frågor. Vi kan varmt rekommendera henne.

Ulla-Karin N

Martin L
Löttorp

Mycket kunnig och proffsig, samtidigt ödmjuk och trevlig. Perfekt kombination

Iréne H
Löttorp

Vi blev bemötta på ett mycket bra sätt. Våra förväntningar var att sälja snabbt och Erika gjorde just det. Våra tidigare erfarenheter av Erika har bara varit goda så lika bra denna gång. Allt som allt Toppenbra!

Susanne L
Källa

Erica har den nära mäklarkontakt man som osäker köpare önskar. Allt man undrar över och allt man önskar i extra information får man. Vi som bor långt bort är beroende av god mäklarkontakt och Erica uppfyller allt. Vi är tacksamma att ha den kontakten. Vi rekommenderar Etica starkt till nästa kund. .

Lars-Göran N
Källa

Erica har alltsedan jag beslutade att anlita henne varit geomgående proaktiv med förslag på olika åtgärder för att underlätta en försäljning men samtidigt berömvärt lyssnande till mina ideer.