Cecilia Nilsson

Cecilia Nilsson

Cecilia Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland

Cecilia Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Cecilia Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.8. Cecilia Nilsson har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

67 omdömen om Cecilia Nilsson

Sedan starten hos Reco 2021
    2022-12-26 Verifierad kund
    Cecilia har med tålamod och omsorg hjälpt oss att sälja vårt hus på bästa sätt, har upprätthållit kontakt med intresserade köpare och genomfört lyckade visningar trots en utmanande höst. Cecilia har varit genomgående lätt att få tag på och svarat snabbt på frågor.
    Vi är mycket nöjda.
    2022-12-20 Verifierad kund
    Vi fick mycket hjälp av Cecilia vid försäljningen av vår stuga. Cecilia hanterade flertalet visningar och hittade flera intressenter "trots" att stugan bara låg på gång och trots lågkonjunkturen.

Processen med visningar och intresseanmälningar har skötts mycket smidigt, vi har fått tips och råd och information under resans gång. Cecilia har dragit rent praktiskt i visningar, med tillgång till fastigheten, och tagit många egna initiativ som har hjälpt oss.

Cecilia och byrån har god kännedom om marknaden, lägen, och möjligheter.
    2022-12-12 Verifierad kund
    Vi blev trevligt och kunnigt bemötta. Cecilia var insatt i det mesta och hade läst på om fastigheten. Hon kunde svara på alla våra frågor från smått till stort.
    • Ekerum
    2022-12-09 Verifierad kund
    Det var inte så lätt i tuff situation som nu i Sverige och vi är glad 😊 att det blir affärer till slut. Och Tusen tack mäklare tog hand om kylskåp, höst stängas etc uppgifter, super bra jobbat, vi är tacksamma.
    • Ekerum
    2022-12-08 Verifierad kund
    Våra förväntningar på Cecilia har överträffats med god marginal och vi är otroligt nöjda med hennes insats. Kommunikationen har fungerat på ett bra och roligt sätt. Vi bor i Järfälla norr om Stockholm så all kommunikation har skett via internet och det har fungerat väldigt bra. Vi är också otroligt tacksamma för Cecilias insats att stänga ner vår stuga inför vintern som inkluderade avfrostning av vårt kylskåp. Vi kommer att ge våra bästa rekomendationer för Cecilia till alla som vill sälja ett hus eller en fastighet i närheten där Cecilia är aktiv.
    • Spjutterum
    2022-12-07 Verifierad kund
    Väldigt trevlig, och kunde svara på alla våra frågor.
    2022-11-22 Verifierad kund
    Vi blev väl bemötta och fick bra service av Cecilia, kan absolut rekommendera henne!
    • Borgholm
    2022-10-27 Verifierad kund
    Cecilia har bemött oss väldigt bra. Hos har med sin kunskap kunnat ledsaga oss med stort engagemang och information. Mycket nöjda med henne som vår mäklare vid vårt fastighetsköp.
    • Borgholm
    2022-10-27 Verifierad kund
    Hon möter upp med ett leende & pratar vänligt med oss.
    Avvaktar på avstånd när vi går husesyn & svarar lätt på våra frågor.
    Vi är mycket nöjda med Cecilia som vår mäklare.
  • köpte en tomt med hjälp av Cecilia Nilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
    • Räpplinge
    2022-10-15 Verifierad kund
    Vi fick en snabb och smidig affär med kontinuerlig återkoppling.
    Oerhört kompetent mäklare!