Cecilia är trevlig och tillmötesgående med en känsla för att anpassa sig i kommunikation efter säljarnas personliga situation! Cecilia är snabb med återkoppling, blivit dock olika med information ( ex meddelande samt dokument) till säljare som bor åtskilda vilket skulle kunna förbättras! På det stora hela är jag väldigt nöjd med Cecilia som förmedlare!
Cecilia Nilsson
Cecilia Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland
.Cecilia Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Cecilia Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.7. Cecilia Nilsson har haft 19 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
180 omdömen om Cecilia Nilsson
God kunskap och ett trevligt bemötande. Snabbt handlande och återkoppling. Är mycket nöjd.
Tillmötesgående med god kunskap, snabb att svara.
En ärlig och tydlig mäklare som fick vårat första husköp att kännas självklart!
Stort tack för ditt fina betyg. Jag är glad över att jag fick vara en del av ert första husköp. Varmt välkomna till Färjestaden.
Kunnig person med hög kompetens i sin yrkesroll. Aktiv, stort engagemang och lyhörd för uppdragsgivarens behov och önskemål. Min känsla är att hon också är en smart säljare som har lätt att bygga upp ett förtroende hos köpintressenterna.
Jag blir så glad av att läsa detta, tusen tack. Det har varit så givande att få vara en del av er försäljningsprocess.
Duktig o oerhört trevlig Jag haft henne en gång tidigare o va lika nöjd då o därför valde jag henne även denna gången Superbra
Stort tack Ann, alltid lika roligt och givande att samarbeta med dig.
Mycket nöjd med hela processen! Mäklaren var lyhörd, engagerad och hade fullt fokus på att göra affären så smidig som möjligt. Professionellt och tryggt bemötande från första kontakt till avslutat köp. Rekommenderas varmt!
Jag kan inte annat än tacka för din fina recension. Kul att du är nöjd med processen, nu ser vi fram mot tillträdet.
Vi fick ett mycket strikt, trevligt och affärsmässigt mottagande vid ankomsten, senare under visningen ett eget samtal med mycket bra info, kunnig, påläst. Det hon inte kunde svara på, bad hon få återkomma med. Vilket hon gjorde vid nästa samtal. Fantastiskt trevlig, öppen och ärlig människa i sitt yrke
Tusen tack, jag är så glad för att ni nu har hittat er pärla här på Öland och att jag har fått bidra till att ni vågade ta steget till att köpa. Varmt välkomna till Öland.
Redan vid första bemötandet sken Cecilia av positiv utsrålning. Vidare såg hon möjligheterna parad med gott omdöme. Gav också råd och svar som gav mig intrycket av bred kunskap vilket lett mig till mitt största förtroende för Cecilia Nilsson.
Tack snälla Åke. Dina ord värmer och jag är så tacksam över att jag fått vara en del av din försäljning.
Vi är mycket nöjda med Cecilia som mäklare. Hon var påläst om objektet och om marknaden i området, gav en realistisk förväntningar från början – inga överdrivna löften. Kommunikationen fungerade utmärkt. Hon återkom snabbt när vi hörde av oss, höll oss uppdaterade utan att vi behövde fråga, och var tillgänglig . Visningarna var kanon och hon suckade inte under budgivningen trots våra speciella bud. Alla handlingar var i ordning i tid inför kontraktskrivning. Trots strul från vår sida löste hon situation. Kort sagt: professionellt, tryggt och utan krångel. Rekommenderas varmt.
Håkan, tack snälla för dina ord. Det har varit så roligt och givande att få hjälpa er i köpprocessen. Vi har följts åt ett tag och tillslut så hittade vi rätt till er. Jag hoppas ni kommer trivas här på ön och jag ser fram mot att se hur ni har det när ni8 renoverat klart.