Emelie Wahlfrid

Emelie Wahlfrid

Emelie Wahlfrid är mäklare på Fastighetsbyrån Öland

Emelie Wahlfrid har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Emelie Wahlfrid har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.7. Emelie Wahlfrid har haft 18 försäljningar sen 2023-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-02 - 2023-08

66 omdömen om Emelie Wahlfrid

Sedan starten hos Reco 2023
Annika L
Kastlösa

Vänligt bemött. Emelie gav ett lugnt och förtroendefyllt intryck. Alltid tillgänglig om vi hade frågor. Svarade hon inte direkt ringde hon upp så snart som möjligt. Vi är nöjda

Jill B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Wahlfrid en del av Fastighetsbyrån Öland
Färjestaden Centralt

Mycket trevlig och förklarar bra hur försäljningen går till,anträffbar hela tiden

Ann Ingrid Kristin B
Resmo

Jag blev väldigt positivt bemött av Emelie. Hon gav ett lugnt intryck och ett proffesionellt förhållningssätt som gjorde att jag och mina syskon kände oss tacksamma och tillfredsställda med att ha haft henne som mäklare. Emelie lyssnade verkligen på vad jag/vi hade att berätta och var lyhörd inför det och i själva texten skrev hon en rörande och fin sammanfattning av vackra Linbastugränd och fångade upp de små detaljerna som hon hade fått till sig från oss. Emelie uppnådde verkligen till våra förväntningar. Mvh Kristin Bergman

Anna Marie Lovisa E
Resmo

Jag fick bra uppfattning om Emelie. Vi var tre syskon som sålde och en syster som hade fått huvudansvaret. Därför hade jag inte mycket kontakt med mäklaren mest bara via sms. Men jag kände mig trygg med affären.

Evelina G
Torslunda

Trevlig, bra bemötande, snabb och professionell hjälp!

Sam T
Tveta

Emelie är mycket bra, professionell och trevlig. Bostadsaffären gick snabbt och smidigt.

Olle K
Sandby - Gårdby

Mycket nöjda med kontakter och fantastiska bilder från vår stuga ⭐️

Liselott F
Sandby - Gårdby

Allt fungerade perfekt. Snabb och bra service. Finns inget att klaga på och jag rekommenderar henne gärna.

Stina Kerstin Petronella B
Färjestaden Centralt

Vi fick ett trevligt bemötande. Serviceinriktad och flexibel. Lyssnade till våra behov.

David M
Färjestaden Centralt

Tack Emelie! Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från start till mål vid vår första bostadsaffär.