Cecilia Nilsson

Cecilia Nilsson

Cecilia Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland

Cecilia Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Cecilia Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.7. Cecilia Nilsson har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

164 omdömen om Cecilia Nilsson

Sedan starten hos Reco 2020
Thomas N
Mörbylånga Socken

Cecilia har en mjuk och behaglig framtoning men ändå bestämd. Hon är noggrann, tydlig och kunnig. Jobbar på trots att marknaden är svår.

Mikael S
Eriksöre

Trevlig, kunnig och snabb på att svara

Gunilla T
Färjestaden

Hon lyssnar utan att avbryta eller stressa och håller det hon lovar. Hon är vänlig och pratar inte för fort. Jag upplever henne empatisk och att hon anstränger sig för att det ska bli så bra som möjligt för mig. Hennes kunskap är god och hon försöker att ta reda på det hon inte känner till. Hon inger förtroende

Glenn A
Eriksöre

Hon är toppen. Inkännande och lyssnar och följer det man har tankar om. Vi rekommenderar Cecilia varmt. Glenn och Eva

Anita J
Färjestaden

Kunnig, trevligt bemötande. Koll på saker

Eva H
Tveta

Cecilia är otroligt trevlig, lätt att ha att göra med och snabb i återkoppling. Skulle vi sälja hus vore hon förstavalet.

Stefan I
Rälla

Bra och positivt bemötande. Tillgodosåg våra förväntningar genom att delge de fakta som vi efterfrågade. Informativ och bra genomgång av kontrakt vid skrivning.

Veronica M
Färjestaden

Cecilia är väldigt trevlig, kompetent, driven och med rätt dos av ödmjukhet. Tar sig an försäljningen av fastigheten på ett väldigt bra sätt och med rätt inställning, bemöter mej som säljare väldigt bra och svarar ärligt på vad som kan fungera eller inte.

Barbro J
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Nilsson en del av Fastighetsbyrån Öland

Cecilia har varit en tillmötesgående, kompetent, lättillgänglig, lugn och på alla sätt utmärkt mäklare vid försäljningen av vårt fritidshus. Vi kan därför rekommendera henne med glädje. Säljare Sandbergen

Lena I
Rälla

Vänlig, tillmötesgående och återkopplar snabbt.