Frida Johansson

Frida Johansson

Frida Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland

Frida Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Frida Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.6. Frida Johansson har haft 51 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

112 omdömen om Frida Johansson

Sedan starten hos Reco 2023
Jan L
Böda

Jag har inte träffat Frida personligen utan bara samtalat med henne i telefon. Bemötandet i telefon har varit bra och de saker som ska göras har hon gjort snabbt. En dag extra efter helgen för tid att korrigera köpekontraktet hade inte varit fel. Visningen av bostaden var det en annan person för Frida var på semester. Julia har jag för mig hon heter, det skötte hon bra fast det inte var hennes objekt.

Carl-Johan F
Sandbybadet

Trevlig och bra att kommunicera med. Svår att få tag i. Har nog ringt 15 ggr utan svar från Frida. Men förutom det så var allt bra.

K-g S
Byrum - Sandvik

Det var ett trevligt bemötande från hennes sida Mina förväntningar på henne blev uppfyllda Det viktigaste av allt försäljningen av fastigheten gick i mål

Ingegärd Elisabet U
Bläsinge

Mycket professionellt och trevligt bemötande.

Ella V
Löttorp

Ett bra tålamod och svarar på alla frågor i en ganska långdragen affär på grund av säljarna. En bra och kunnig mäklare

Nader C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Johansson en del av Fastighetsbyrån Öland
Böda

Väldig duktig o engagerade mäklare. Hon kunde sälja min lgh medan andra mäklare hela ett år försökt sälja andras i samma område och med samma storlek. Endast tak vare hennes engagemang och tillgänglighet till spekulanter och en duktig arbete. Jag är otrolig nöjd med henne.

Katarina S
Högby Socken

Mycket smidig försäljning, tack vare Frida!

Henrik K
Binnerbäck

Väldigt tillmötesgående och proffsig mäklare!

Linda W
Byrum - Sandvik

Frida ordnade så att vi kunde komma och titta på fastigheten,då vi inte kunde närvara vid visningen. Det uppskattade vi. Hon har varit hjälpsam med hela affären.

Markus A
Kesnäs

Frida är en engagerad och duktig mäklare Alltid snabb att svara på frågor Min försäljning var enkel och smidig för mig som säljare Rekommenderar verkligen Frida