Nichole Björnsson

Nichole Björnsson

Nichole Björnsson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland

Nichole Björnsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Nichole Björnsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Nichole Björnsson har haft 40 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

64 omdömen om Nichole Björnsson

Patryk P
Algutsrum - Törnbotten

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse och med Nichole Björnsson på Fastighetsbyrån Öland. Från första kontakten blev vi bemötta på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt. Nichole var alltid hjälpsam, tydlig i sin kommunikation och snabb med att svara på våra frågor. Under hela processen kring köpet av bostaden på Algutsrum 121 kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Allt gick smidigt och våra förväntningar uppfylldes med råge. Vi kan varmt rekommendera Nichole till andra som söker en kunnig, pålitlig och engagerad...

Patrik H
Tveta

Vi upplever att vi fick en mycket professionell hjälp av Nichole under hela resan fram till slutförd affär. Hon bokade en enskild visning av objektet och tog sig tid att snabbt besvara uppkomna frågor under resans gång. Hon företrädde också oss som köpare på ett sätt som sannolikt skapade trygghet hos säljaren. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Nicholes engagemang och kunskap som mäklare och med omsorg för kunden.

Gunilla P
Runsten

Min upplevelse av Nichole är positiv. Jag upplever henne som vänlig, engagerad och lyhörd. Jag har för lite erfarenhet för att bedöma om Nichole är exeptionell men jag jag nöjd med hennes insats.

Simon A
Färjestaden

Jag kan varmt rekommendera Nichole på Fastighetsbyrån. Hon är engagerad och la ner mycket tid på vårt objekt vilket såklart uppskattas.

Maud G
Färjestaden

Duktig och påläst mäklare som hjälpte till vid mitt köp av hus.

Peter G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Hej, jag tycker Nichole är jättebra och duktig och Nichole sålde en bostadsrätt till mig / mvh Peter.

Peter G
Algutsrums Socken

Hej, jag tycker Nichole är jättebra och duktig hon fick mitt hus sålt / mvh Peter.

Gun S
Borgholm

Nichole har varit fantastisk som mäklare. Hon har alltid återkopplat snabbt vid frågor, och ställt upp med extra visning, när jag önskat det. Affären drog ut på tiden, då ägaren till lägenheten lämnade detta jordelivet, och det blev bouppteckning. Under denna period,har Nichole varit till mycket hjälp och stöd för mig. Nu har vi äntligen kunnat skriva kontrakt, och jag väntar nu på besked om inflyttningsdatum. Jag kan varmt rekommendera Nichole! Tack Nichole! MVH Gun

Terese K
Borgholm

Nichole är superproffsig, snabb och verkligen serviceminded! Påläst och kunnig om objektet, o har haft en fin kontakt och uppdaterat snabbt från första kontakten! Rekommenderar varmt Nichole!

Helena B
Algutsrum - Törnbotten

Väldigt trevligt och professionellt bemötande.