Han är Hjälpsam och trevlig person .
Tobias Berge
Tobias Berge är mäklare på Fastighetsbyrån Öland
.Tobias Berge har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Tobias Berge har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 120 omdömen med ett betyg på 4.8. Tobias Berge har haft 47 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
120 omdömen om Tobias Berge
Vi har träffat Tobias vid ett par olika hus de senaste åren och han har alltid gjort ett väldigt bra intryck. Han är professionell, trevlig och transparent i sitt sätt att arbeta, och han lyckas hålla en fin balans där både köpare och säljare känner sig sedda. Uppföljningen har varit tydlig och trygg genom hela processen, och vi kände oss väl omhändertagna från första kontakt till avslut. Vi rekommenderar Tobias varmt.
Tack för att du delar din upplevelse! Det har varit en tillfredsställelse att få hjälpa er hitta det hus som passade de flesta önskemål ni hade, extra kul med en nyinflyttad familj till Borgholm många lycka till varmt välkomna!
Trevlig, lugn och tillmötesgående.
Enkel och professionell att samarbeta med. Kan starkt rekommendera honom.
En mycket seriös och kunnig mäklare med stort fokus på kunden. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande , alltid tillgänglig om man har frågor . Duktig och bra mäklare helt enkelt
Lätt och trevlig mäklare som jobbar snabbt i allt som rör hus affären. Kan rekommenderas.
Mycket trevlig, engagerad och tillmötesgående. Rekommenderar varmt!
Tobias har varit professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Han har varit tydlig i kommunikationen och skapat en trygg känsla i en stor affär. Vi uppskattar hans tillgänglighet och lugna sätt och är mycket nöjda med helheten. Vi kan varmt rekommendera Tobias vidare.
Vår upplevelse av Fastighetsbyrån Öland är alltigenom positiv. Tobias är både proffsig och trevlig. Vi fick en bra känsla redan på visningen då han upplevdes kunnig och väl insatt i allt kring objektet han förmedlade, han var lugn och lättillgänglig för frågor även fast vi var flera sällskap på plats. Mycket snyggt! Lätt att nå genom hela processen, tydlig information hela tiden. Tobias kändes verkligen genuint intresserad av att knyta ihop det hela på bästa möjliga sätt för både säljarna och oss. Kontraktsskrivningen...