Tobias Berge

Tobias Berge

Tobias Berge är mäklare på Fastighetsbyrån Öland

Tobias Berge har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Tobias Berge har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.8. Tobias Berge har haft 49 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

128 omdömen om Tobias Berge

Sedan starten hos Reco 2024
Dag P
Köpingsvik

Bra och engagerad i försäljningen. Lätt att komma i kontakt med

Hugo A
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland

Trevligt och vänligt bemötta och lätt att komma i kontakt med.

Susanna H
Köpingsvik

Trevlig och lättsamt bemötande. Mycket informativ och tog sig tiden att förklara och svara på våra frågor. Vi kände oss mycket väl bemötta och fick hjälp att uppfylla våra husdrömmar!

Sophie B
Rälla

Tobias är mycket lyhörd, engagerad och lätt att prata med. Han är tillgänglig för både säljare och köpare på ett fint sätt. Han inger förtroende och lugn i en process som kan vara stundtals nervös och känslosam. Han lyckades, genom stort engagemang och många visningar, sälja vårt hus på bara en månad. Jag ger Tobias mina allra varmaste rekommendationer.

Svar från Tobias Berge

Tack för dina fina ord Sophie! denna i denna affär blev det mycket känslor med ett lyckligt slut, tack för att jag fick vara delaktig!

Ninette O
Borgholm

Mycket snabbt o bra med försäljningen kan med varm hand verkligen rekommendera honom till andra.

Svar från Tobias Berge

Ibland går det snabbt och blir rätt med en gång! tack för att jag fick hjälpa dig med förmedlingen Ninette!

Jozfeen A
Borgholm

“Tobias var professionell, trevlig och hjälpsam genom hela processen. Jag kände mig trygg och fick bra information hela tiden. Rekommenderas varmt!”

Svar från Tobias Berge

Tack för omdömmet! så glad för er skull, hoppas hela familjen kommer trivas i ert nya hus!

Christer B
Borgholm

Tobias är en kunnig och trovärdig person. Han är snabb i kommunikationen. Han ser framför sig hur han ska sälja ett objekt, med kunskap om de kunder han har kontakt med. Tobias förklarar för mig hur säljprocessen fungerar vilket gör det lättare för mig att agera och få avslut på affären. Våra diskussioner om hur vi skall komma till ett bra avslut med köparen Har fungerat bra. Jag skulle rekommendera Tobias om någon frågade.

Bertil T
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland

tobias berge verkar vara en duktig mäklare.

Svar från Tobias Berge

Tack Bertil, det hela gick så snabbt och smidigt så vi knappt fick tillfälle att träffas.. stort lycka till med allt framöver!

Mohammad T
Borgholm

Han är Hjälpsam och trevlig person .

Svar från Tobias Berge

Stort grattis till köpet av villan, det kommer bli superbra för er, Jag kommer alltid minnas den annorlunda budgivningen på plats med säljaren närvarande, alla glada och nöjda!

Martin S
Borgholm

Vi har träffat Tobias vid ett par olika hus de senaste åren och han har alltid gjort ett väldigt bra intryck. Han är professionell, trevlig och transparent i sitt sätt att arbeta, och han lyckas hålla en fin balans där både köpare och säljare känner sig sedda. Uppföljningen har varit tydlig och trygg genom hela processen, och vi kände oss väl omhändertagna från första kontakt till avslut. Vi rekommenderar Tobias varmt.

Svar från Tobias Berge

Tack för att du delar din upplevelse! Det har varit en tillfredsställelse att få hjälpa er hitta det hus som passade de flesta önskemål ni hade, extra kul med en nyinflyttad familj till Borgholm många lycka till varmt välkomna!