Upplevde Anna som väldigt påläst om objektet och genuint intresserad av att svara på alla våra frågor. Dessutom väldigt naturlig och trevlig.
Anna Alvagard
Anna Alvagard är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Anna Alvagard har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Anna Alvagard har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-12 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Alvagard har haft 19 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
112 omdömen om Anna Alvagard
Hej Åsa Stort stort tack för fin rekommendation, det betyder mycket för mig. Fortsatt trevlig sommar och på återhörande. Hälsningar Anna
Trevlig, kunnig och hjälpsam med alla frågor vi hade under vårt köp av lägenhet.
Hej Peter Stort tack för fin rekommendation, uppskattas stort! Så trevligt att ha med er att göra. Fortsatt trevlig sommar och på återhörande. Hälsningar Anna
Anna är enastående. Jag är mycket tacksam för hela försäljningsprocessen.
Hej Anna Stort tack för dina fina ord och fin rekommendation, uppskattas stort! Det betyder väldigt mycket att höra att du är nöjd med hela försäljningsprocessen. Tack för förtroendet att få hjälpa dig med din bostadsaffär – det har varit ett sant nöje att få arbeta tillsammans med er. På återhörande och glad sommar. Hälsningar Anna
Kanonbra och gjorde ett utmärkt jobb åt oss
Hej Henrik Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom er bostadsaffär. Jag är glad att ni är nöjda. Hoppas ni hittar ny bostad inom kort. På återhörande och Glad sommar!
Påläst och kunnig vad jag kan förstå. Det är speciellt med mäklare, dom ska ju sälja så det blir ibland lite forcerat så att säga. Detta är en generell åsikt och inte specifik för Anna.
Hej Hans Stort tack för din rekommendation och för dina fina ord om mitt engagemang och min kunskap. Jag har full förståelse för din reflektion kring mäklaryrket – det är viktigt att du som kund känner dig trygg och får fatta beslut i din egen takt. Tack för förtroendet. På återhörande. Glad sommar
Otroligt tillmötesgående och hjälpsam. Mycket trygg och ytterst professionell. Supermäklare av högsta rang. Rekommenderas.
Hej Michael Stort stort tack för fina ord, uppskattas stort. Tack att du tar dig tid att skriva. Trevligt att ha med er att göra. På återhörande inom kort. Hälsningar Anna
Det är skillnad på mäklare och mäklare, har genom åren både köpt och sålt vid flertalet tillfällen. Anna är next level. Hennes fokus på affären, snabb återkoppling, förmåga att utmana mig samt långsiktigheten var slående. 5 stjärnor i min bok.
Hej Daniel Stort stort tack för fina ord, uppskattas stort. Stort tack att du tar dig tid att skriva. Alltid trevligt att ha med dig att göra. På återhörande. Varma hälsningar Anna
Seriös, saklig, kunnig, trygg!
Hej Matilda Stort tack för fin rekommendation, uppskattas stort. Trevligt att ha med er att göra. På återhörande inom kort. Fortsatt trevlig helg. Hälsningar Anna
Anna var transparent och tydlig i sin process
Hej Gustaf Stort tack för fin rekommendation, uppskattas stort. Trevligt att ha med er att göra. På återhörande inom kort. Fortsatt trevlig helg. Hälsningar Anna
Vi upplevde Anna som mycket närvarande, uppmärksam och professionell genom hela processen, hon skapade trygghet och hade ett fint bemötande i varje steg, hög integritet och balanserat driv framåt i affären. Tack Anna!
Hej Peter Stort tack för fina ord. Uppskattas mycket stort. Så trevligt att ha med er att göra. Önskar er en God jul och Gott nytt år så ses vi i januari. Allt gott och hälsa.