Daniel har bemött mig på ett proffesionellt och trevligt sätt. Upplever att han är en engagerad, kunnig och pålitlig mäklare. Från min sida ville jag få ett bra pris för fastigheten och tomten, samtidigt skulle priset sättas så att försäljningen gick relativt snabbt. Jag tycker att det har fungerat bra, från visning till försäljning. Det känns också bra att paret som tar över fastigheten visar ett genuint intresse för att efter renovering bosätta sig i huset.
Daniel Johansson
Daniel Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå
.Daniel Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Daniel Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 310 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Johansson har haft 39 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
310 omdömen om Daniel Johansson
Jag är nöjd med Daniel som vår mäklare. Han är serviceinriktad, mycket trevlig, lättsam att ha och göra med. Svarar gärna på frågor och har ett lugn runt sig som gör att man känner sig trygg. Noggrann.
Trevlig, hjälpsam, professionell
Daniel är en erfaren och tryg mäklare, väldigt tydligt och vi har haft mycket bra kontakt med honom vid försäljning av huset.
Trevligt bemötande. Daniel levde upp till våra förväntningar på det stödoch hjälp vi var i behov av. ingav ett lugnt och kunnigt sätt. Försäljningen gick snabbt.
En mycket kunnig och lyhörd mäklare. Snabb på att återkoppla vid olika frågeställningar och jättebra att kunna ventilera tankar och förslag med. Har verkligen känt ett stort stöd genom hela försäljningsprocessen av Daniel 😊😊
En väldigt trevlig och proffsig kille. Alltid hjälpsam och tillmötesgående.
Upplevde Daniel professionell, svarde snabbt på våra frågor. Han hade en bra genomgång när vi skrev på köpebrevet.
Han kan sin sak, duktig och erfaren.
Trygg och kunnig mäklare med ett bra bemötande och flexibel.