Daniel Johansson

Daniel Johansson

Daniel Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå

Daniel Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Daniel Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 300 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Johansson har haft 45 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

300 omdömen om Daniel Johansson

Sedan starten hos Reco 2015
Mats B
Renön

Hjälpsam, pratar klarspråk, inga krussiduller,

Sami A
Renön

Supernöjd med Daniel! Väldigt duktig, kunnig och hjälpsam genom hela processen. Bra bemötande från start – professionell, lugn och lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Magnus O
Strömnäs

Duktig kunnig och väldigt hjälpsam Svarar på frågor och funderingar på ett väldigt tydligt och pedagogiskt sätt

Angelica Z
Strömnäs

Engagerad, inlyssnande, låtit oss fundera när det har behövts och i slutändan fått igenom det vi önskat i husförsäljningen. Mer än nöjda!

Maria L
Öjebyn

Jag tycker Daniel är väldigt bra. Lätt att få kontakt med på ett snabbt sätt. Proffesionell i sitt agerande.

Tony H
Öjebyn

Vi har fått väldigt fint bemötande av våran mäklare Daniel Johansson, mycket duktig på det han gör. Han förklarar allt så man förstår, åh e väldigt lugn och gemytlig. Försäljningen av vårt hus gick väldigt snabbt och smidigt.

Joakim L
Öjebyn

Lätt att få kontakt med,både på telefon och sms. Tydliga svar på frågor som ställs.

Nadja Ö
Backen

Seriös, med snabba och stöttande svar.

Ismail I
Öjebyn

Han är proffs, social, väl bemötande.

Maria L
Öjebyn

Daniel är en följsam, inlyssnande och engagerad mäklare. Hög grad av tillgänglighet för frågor och funderingar. Dessutom driv i att informera och ger värdefulla tips igenom hela processen. Rekommenderas varmt!