Kunnig. Inger förtroende. Engagerad. Följer upp uppdraget
Emelie Lindmark
Emelie Lindmark är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Emelie Lindmark har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Emelie Lindmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Lindmark har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
61 omdömen om Emelie Lindmark
Bra mäklare! Engagerad och driven.
Jätteduktig från start till mål, seriös mäklare med stor kunskap.
Vi upplevde att Emelie bemötte oss bra, hon förstod våran situation och våra förväntningar. Hon arbetade trots att det var semestertider med att få våran bostad såld.
Fin i bemötande. Hade nog inga förväntningar eftersom det är 1:a gången vi anlitar en mäklare. Engagerad och kommer med bra och goda råd. Respektfull när vi som sålde huset hade annat tänk ibland.
mycket bra och trevligt. Även hjälp sam
Helt otrolig! Alltid tillgänglig, kunnig och positiv! Inlyssnande och har verkligen gett allt för att vi skulle bli nöjda med vår försäljning,
Tusen tack för ett fint omdöme. Så roligt att höra att ni känner er nöjda. Ni har varit så lätta att samarbeta med. Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er. Jag önskar er lycka till med allt de nya.
Vi är supernöjda med Emelie! Väldigt responsiv, bra kommunikation och proffsig.
Mycket engagerad . Trevlig. Hjälpsam och kunnig
Trevligt proffsigt bemötande. Svarar snabbt på frågor.