Amanda Örn

Amanda Örn

Amanda Örn är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund

Amanda Örn har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Amanda Örn har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Örn har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

157 omdömen om Amanda Örn

Sedan starten hos Reco 2020
Theodor K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stenungsund - Tätort

Amanda hade ett väldigt trevligt och förtroendeingivande bemötande. Lyssnade på våra önskemål och kom egna bra idéer. Märktes att hon har bra koll på området och marknaden. Bra med uppdateringar genom processen och tog inte lång tid för henne att sälja vår bostad. Vi har inget negativt att säga om Amanda.

Gun J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stenungsund - Tätort

Glad, positiv, social och kunnig. Bästa tänkbara mäklare❣️

Therese H
Stora Höga

Behaglig och trevligt bemötande. Lugn och förtroendeingivande. Snabb respons.

Jennifer Eek E
Stenungsund - Tätort

Bra samarbete och höll oss uppdaterad under hela processen, lyssnade på vad vi hade för önskemål och var tillmötesgående. Det blev en lång process med vår försäljning men Amanda löste det på ett superbra sätt! Rekommenderar absolut Amanda som mäklare till andra som går i tankar på att sälja.

Sofia F
Stora Höga

Amanda är fantastisk! Hon har betytt oerhört mycket för mej och min familj och har haft mitt fulla förtroende under hela processen. Hon är mycket kompetent och proffsig samtidigt som hon möter oss kunder där vi i är, i all vår oro och med våra frågor och gett oss trygghet, lugn och tillit. Ödmjuk och tydlig. Snabbt agerande men utan stress. Som ni säger i er reklam där mäklaren är med på sina kunders vigsel och dop. ”En bra mäklare är det svårt att släppa taget om.” Amanda är en sån❤️🙏

Edvin H
Stenungsund - Tätort

Väldigt trevlig, energisk och hjälpsam. Alltid tillgänglig när man undrar något. Rekommenderar!

Carl N
Stenungsund - Tätort

Allt gick bra, smidigt och schysst till.

Eva L
Stenungsund - Tätort

Amanda var lyhörd och inkännande från start. Hon hörde av sig till oss efter att vi tittat på ett objekt som hon skulle sälja som vi inte fastnade för och berättade att hon hade en lägenhet ”på gång” som hon trodde skulle passa oss perfekt. När den kom ut till salu så blev det den vi köpte trots att vi kollade på mycket annat emellan. Hon lyckades på ett kort möte och några telefonsamtal fatta precis vad vi var sugna på och hade möjligheten att erbjuda det till oss.

Claes F
Stenungsund - Tätort

Kunnig, vänlig, ordning & reda, proffsig.

Alma C
Stenungsund - Tätort

Jag är nöjd med samarbetet med min mäklare. Under hela processen har kommunikationen varit tydlig och jag har känt mig väl informerad. Mäklaren har varit professionell, engagerad och tillgänglig för mina frågor. Jag uppskattar särskilt bemötandet och tryggheten genom hela affären.- Sammantaget kan jag varmt rekommendera mäklaren vidare.